Şanlıurfa'da karakola saldıran teröristler yakalandı!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi Yukarıgöklü Jandarma Karakol Komutanlığı'na 15 Mayıs'ta roketli saldırı gerçekleştiren PKK/PYD terör örgütü üyesi 3 şahıs yakalandı.

15 Mayıs tarihinde Halfeti İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Yukarıgöklü Jandarma Karakolu'na PKK/PYD terör örgütü tarafından yapılan roketli saldırı ile ilgili olarak Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu araştırmalar sonucunda şüpheli 14 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

MUĞLA'DA YAKALANDILAR

Ekipler zanlılardan alınan el svaplarını Van Jandarma Kriminal Laboratuvarı'na gönderirken, 14 şüpheli daha sonra serbest bırakıldı. M.Ş. (38), Ş.Ş. (25) ve M.E. (17) isimli şahısların alınan el svaplarında Yukarıgöklü Jandarma Karakol Komutanlığı'na atılan roket mühimmatının barut artığının çıkması üzerine M.Ş. ve Ş.Ş. isimli şahıslar Halfeti ilçesinde, M.E. ise Muğla’nın Bodrum ilçesinde yakalandı.

Şanlıurfa'da karakola saldıran teröristler yakalandı! ile ilgili etiketler PKK Şanlıurfa Saldırı Bodrum karakol yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.