Karagümrük'ün yeni teknik direktörü belli oldu!

TFF 1. Lig ekibi Fatih Karagümrük'te teknik direktörlük görevine Ömer Erdoğan getirildi.

TFF 1. Lig ekibi Fatih Karagümrük'ün Twitter hesabından yapılan açıklamada, teknik direktörlüğe getirilen 42 yaşındaki Ömer Erdoğan'ın kariyerine ilişkin bilgiler verilerek şöyle denildi:

Karagümrük'ün yeni teknik direktörü belli oldu!

"3 Mayıs 1977 tarihinde Almanya'nın Kassel şehrinde dünyaya gelen Ömer Erdoğan, futbolculuk kariyerinde Almanya'da ve Türkiye'de forma giydi.

Ülkemizde Galatasaray ve Bursaspor başta olmak üzere bir çok takımın formasını terleten Erdoğan, 2010'da 6 yıl kaptanlığını yaptığı Bursaspor ile şampiyonluk yaşadı. Ömer Erdoğan, Ay-Yıldızlı formayla ise 3 Milli maça çıktı

Antrenörlük kariyerine Eskişehirspor'da başlayan Ömer Erdoğan, 2014 yılında Türkiye Kupası'nda final oynayan takımın teknik kadrosunda yer aldı. 42 yaşındaki teknik adam 2015'te ise Bursaspor ile Süper Kupa Finali'ne çıktı.

İngiltere'de Chelsea, Almanya'da ise Dortmund, Bayer Leverkusen ve Mönchengladbach takımlarında antrenörlük stajı yapan Ömer Erdoğan, Türkçe'nin yanı sıra Almanca ve İngilizce biliyor.

Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz."

"

Karagümrük'ün yeni teknik direktörü belli oldu! ile ilgili etiketler Twitter Fatih semti TFF 1. Lig karagümrük ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.