Karagümrük'ü mağlup eden Alanyaspor sezonu beşinci bitirdi! 0-1

Süper Lig'in 38. haftasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Fatih Karagümrük'ü mağlup etse de Medipol Başakşehir'in de kazanmasıyla Akdeniz ekibi ligi beşinci bitirdi ve Avrupa hayalleri suya düştü.

Süper Lig'in 38. haftasında Aytemiz Alanyaspor, VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk oldu.

Dördüncülük şansını son haftaya taşıyan Alanyaspor, Famara Diedhiou'nun 19. dakikada penaltı kaçırdığı maçta 37. dakikada Efecan Karaca'nın tek golüyle 1-0 kazandı ve üç puanın sahibi oldu.

Bu sonucun ardından Alanyaspor 64 puana ulaştı ancak Başakşehir'in de Trabzonspor'u mağlup etmesiyle Akdeniz ekibi ligi beşinci sırada tamamladı ve Avrupa biletini alamadı.

Alanyaspor, Avrupa bileti alamazken Medipol Başakşehir ise dördüncü olarak gelecek sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı.

Fatih Karagümrük ise 57 puanla sezonu 8. sırada tamamladı.

Karagümrük'ü mağlup eden Alanyaspor sezonu beşinci bitirdi! 0-1 ile ilgili etiketler fatih karagümrük Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.