Karagümrük evinde Sivasspor'u tek gole devirdi... Borini'den 3 puanı getiren penaltı

Son 4 maçta 3 kez yenilen Fatih Karagümrük, 4 maçlık galibiyet hasretine geçen hafta son veren Sivasspor'u ağırladı. İki orta sıra takımının kapışmasından ev sahibi 68. dakikada Fabio Borini'nin penaltıdan attığı golle 1-0 galip ayrıldı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Sivasspor, 4-0 kazanmıştı.

0-0

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

2. dakikada çalımlarla ilerleyen Emre Mor’un ceza yayı önünden sert şutu üst direğe çarpıp gol çizgisi üzerinde sektikten sonra oyun alanına döndü. Ardından savunma topu uzaklaştırdı.

16. dakikada Ahmed Musa’nın ceza sahası dışı kaleyi cepheden gören pozisyondan yaptığı vuruşta topu kaleci Muammer yatarak kontrol etti.

26. dakikada Gradel’in sol kanattan son çizgiye inip yerden ceza alanına çevirdiği ortaya Henrique’nin kale sahasından yaptığı vuruş üst direkten döndü.

BORİNİ PENALTIDAN GALİBİYETİ GETİRDİ

48. dakikada Uğur Çiftçi’nin sol kanattan ceza alanına yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Fajr’ın meşin yuvarlağı kontrol ettikten sonra çektiği şutu kaleci Vivano kornere çeldi.

66. dakikada Borini’nin ceza sahasına girmeden çektiği sert şut savunma Uğur Çiftçi’nin eline çarptı. Hakem Mert Güzenge, VAR’da pozisyonu izledikten sonra penaltı noktasını gösterdi.

68. dakikada penaltı atışını kullanmak için beyaz noktaya gelen Borini, meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlarla buluşturdu. 1-0

 

Süper Lig'in 26. haftasında Fatih Karagümrük ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak maçı, hakem Mert Güzenge yönetecek. Karşılaşma beIN Sports HD 2 kanalından naklen yayınlanıyor.

Fatih Karagümrük, Süper Lig'in geride kalan bölümünde 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonucunda 33 puan topladı.

Ligde oynadığı maçların 8'ini kazanan, 10'unda berabere kalan ve 7'sini kaybeden Sivasspor ise 34 puana sahip.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Sivasspor, 4-0 kazanmıştı.

KARAGÜMRÜK: Viviano, Salih, Luckassen, Bistrovic, Caner Erkin, Lucas Biglia, Burak, Jimmy, Emre Mor, Ahmed Musa, Fabio Borini

SİVASSPOR: Muammer, Erdoğan, Caner, Goutas, Uğur Çiftçi, Cofie, Fayçal Fajr, Felix, Pedro Henrique, Max Gradel, Kayode

KARAGÜMRÜK - SİVASSPOR MAÇI CANLI İZLE

RIZA ÇALIMBAY'DAN FİSKTÜR VURGUSU

Ligde zorlu bir periyoda gireceklerini aktaran Sivasspor Teknik Direktör Çalımbay, maç için şunları şöylemişt:

"VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Fraport TAV Antalyaspor ve Adana Demirspor ile peş peşe oynayacağız ve bunların 3 tanesi deplasmanda oynanacak. Onun için bizim çok dikkatli olmamız gerekiyor. Sakat arkadaşlarımız da iyileşirse o zaman alternatifli bir kadromuz olacak."

Karagümrük evinde Sivasspor'u tek gole devirdi... Borini'den 3 puanı getiren penaltı ile ilgili etiketler Sivasspor fatih karagümrük Fabio Borini
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.