Karagümrük deplasmanında geriye düşen Galatasaray Mısırlı golcüsüyle 1 puanı kurtardı...

Süper Lig'in 12. haftasında Fatih Karagümrük ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Atilla Karaoğlan'ın yönettiği maçta İtalyan yıldızı Andrea Bertolacci'yle 1-0 öne geçen Karagümrük, 88'de golü yedi. Galatasaray'ın Mısırlı santrforu Mostafa Mohamed, takımına 1 puanı getiren isim oldu.

Süper Lig'de 12. haftaya 20 puanla liderin 10 puan gerisinde giren Galatasaray, 18 puanlı Fatih Karagümrük'e yenilmekten zor kurtuldu.

İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı ekibi ilk yarısı 0-0 biten maçın 69. dakikasında İtalyan yıldızı Andrea Bertolacci'nin golüyle 1-0 öne geçti. 30 yaşındaki orta saha bu sezon 8 maçta 7 gole ulaştı.

Son 5 maçın 4'ünü kazanan ve sadece derbide Beşiktaş'a mağlup olarak Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelen Sarı-Kırmızılılar, Mısırlı santrforu Mostafa Mohamed'in 88'de attığı golle 1 puanı kurtardı.

Galatasaray milli aradan sonra ezeli rakibi Fenerbahçe'yle evinde kozlarını paylaşacak. 3 maçtır kazanamayan Francesco Farioli'nin takımı ise Kasımpaşa deplasmanında semt derbisine çıkacak.

TERİM'DEN 3 DEĞİŞİKLİK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, perşembe günü içerde 1-1 sonuçlanan Lokomotiv Moskova mücadelesine göre ilk 11’de 3 değişikliğe gitti. Tecrübeli teknik adam, sol bekte van Aanholt yerine Ömer Bayram’a, orta sahada Feghouli yerine Emre Kılınç’a, ileri uçta ise Morutan yerine Babel’e ilk 11’de şans verdi.

Sarı-kırmızılı ekip, Fatih Karagümrük karşısına şu ilk 11 ile çıktı: Muslera - Yedlin, Marcao, Nelsson, Ömer Bayram, Berkan Kutlu, Cicaldau, Emre Kılınç, Babel, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu.

Karagümrük deplasmanında geriye düşen Galatasaray Mısırlı golcüsüyle 1 puanı kurtardı...

ÖMER BAYRAM LİGDE İLK KEZ 11’DE

Terim'in Karagümrük karşısında ilk 11’de şans verdiği Ömer Bayram, ligde ilk kez bir maçta ilk 11’de kendisine yer buldu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu’nda PSV Eindhoven’a karşı oynanan karşılaşmalarda ilk 11’de yer alan Ömer Bayram, Fatih Karagümrük maçına kadar olan süreçte ise ligde 7 maçta oyuna sonradan dahil oldu. Ryan Babel ligde 3, Emre Kılınç ise 5 maç sonra kendisine ilk 11’de yer buldu. 

JIMMY DURMAZ ESKİ TAKIMINA KARŞI

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Francesco Farioli ise ligde geçtiğimiz hafta oynanan Yukatel Kayserispor maçının kadrosuna göre ilk 11’de 3 değişiklik yaparak Galatasaray karşısına çıktı. Genç teknik adam, cezalı olan Luckassen yerine Hedenstad’a, Bertolacci yerine Ahmed Musa’ya, Emre Mor yerine ise Karamoh’a şans verdi.

Fatih Karagümrük, Galatasaray mücadelesinde sahaya, Viviano - Hedenstad, Burak Bekaroğlu, Zukanovic, Caner Erkin, Biglia, Jimmy Durmaz, Karamoh, Borini, Musa ve Pesic ilk 11’i ile çıktı.

VavaCars Fatih Karagümrük’te bir dönem Galatasaray formasını giyen iki isimden Jimmy Durmaz ilk 11’de kendisine yer bulurken, Emre Mor ise yedekler arasında yer aldı.

Karagümrük deplasmanında geriye düşen Galatasaray Mısırlı golcüsüyle 1 puanı kurtardı... ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim fatih karagümrük Andrea Bertolacci Mostafa Mohamed Francesco Farioli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.