Adana Demirspor taraftarının Mario Balotelli isyanı

Adana Demirspor deplasmanda Fatih Karagümrük'ten 4 yedi.. Süper Lig'in 4. haftasında da 3 puanı bir arada göremeyen Adana ekibinde eleştiri okları Mario Balotelli'ye yöneldi. Taraftarlar, sahada adeta yürüyen İtalyan santrforu sosyal medyada topa tuttu.

Süper Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor'u ağırlayan Fatih Karagümrük, 3 puanı 4 golle aldı. İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı ekibine galibiyeti getiren golleri 14 ve 21'de Aleksandar Pešić, 58'de Andrea Bertolacci ve 79'da Yann Karamoh kaydetti.

Francesco Farioli yönetimindeki Karagümrük evinde 2'de 2 yaparken puanını 7'ye yükseltti. Yeni transferlerden Sırp golcü Pesic ise 4 maçta 4 gole ulaştı. F.Bahçe'den transfer edilen tecrübeli sol bek Caner Erkin maça ilk 11'de başladı. Karagümrük Süper Lig'in 5. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanında mücadele edecek.

Adana Demirspor taraftarının Mario Balotelli isyanı

BALOTELLİ SAHADA YÜRÜYOR...

Adana Demirspor ise Süper Lig'de henüz 3 puanı bir arada göremedi. Sezona flaş transferlerle başlayan ancak milli ara öncesi teknik direktör değişimine giden Adana ekibinde Samet Aybaba'nın yerine Vincenzo Montella getirilmişti. İtalyan çalıştırıcı ilk maçında 4 gollü bir yenilgi tattı. 

Adana Demirspor taraftarları Younes Belhanda ile Mario Balotelli'nin performansından memnun değil. İki oyuncunun da sahada adeta yürüdüğünü ve takımı 9 kişi bıraktığını savunan Demirspor taraftarı özellikle Balotelli'ye yüklendi.

MONTELLA: BURAYA BU TAKIMI GELİŞTİRMEYE GELDİK

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ise sonuçtan dolayı üzgün olduklarının altını çizerek, “Açıkçası bu mağlubiyet için üzgünüz. Başkanımız ve taraftarlarımız için üzgünüm. Bu sonuç, benim motivasyonumu kırmayacak. Buraya bu takımı geliştirmeye geldik. Çalışmaya devam edeceğiz. Hafta içi bütün düzenlemeleri bir sonraki maça daha iyi çıkmak için yapacağız” diye konuştu.

 

Adana Demirspor taraftarının Mario Balotelli isyanı ile ilgili etiketler Adana Demirspor mario balotelli fatih karagümrük Aleksandar Pesic Francesco Farioli Vincenzo Montella
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.