Karagül'den Muhammed Dahlan ve Sedat Peker iddiası: Sahipsiz kaldı

trhaber.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Birleşik Arap Emirlikleri’nde tüm siyasi ve medya faaliyetleri yasaklanan Muhammed Dahlan ile ilgili Sedat Peker bağlantılı iddialar ortaya attı. İbrahim Karagül, "2023 öncesi Erdoğan'a suikast planı mı vardı?" diye sorarken, Dahlan - Sedat Peker ilişkisine de dikkat çekti.

trhaber.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün iddialarında Muhammed Dahlan ile Sedat Peker arasındaki ilişki öne çıktı. Karagül, “Sedat Peker'i Dubai'ye Dahlan mı götürdü? 2023 için ne planlanıyordu? Suikast? Çünkü daha önce Erdoğan’a suikastler planlanmıştı.” dedi.

DUBAİ’DE FETÖ İLE DARBE TOPLANTILARI VE PARA OPERASYONLARI

Ortadoğu’nun kiralık katili Muhammed Dahlan ile ilgili bilgiler veren İbrahim Karagül, “Muhammed Dahlan’ın; BAE’deki tüm siyasi, medya ve güvenlik faaliyetleri durduruldu. Peki kim bu adam? Yıllarca Dahlan yazıları yazdım. Korkunç bir Türkiye düşmanıdır. Bölgenin en kirli adamı, terör baronudur. İsrail istihbaratına çalışır. Coğrafyanın kiralık katilidir. Dahlan-FETÖ darbe ve para trafiği. En son BAE’nin taşeronuydu. Dubai’de FETÖ ile darbe toplantıları yaptı. Para operasyonları yürütüyorlardı. İran paralarını aklıyorlardı. Milyar dolarlar söz konusuydu. 15 Temmuz darbesinde yer aldı. Darbe bu paralarla finanse edildi. ifadelerini kullandı.


SEDAT PEKER’İ DUBAİ’YE DAHLAN MI GÖTÜRDÜ? ERDOĞAN’A SUİKAST PLANI İDDİASI

Muhammed Dahlan ve Sedat Peker iddialarını arka arkaya sıralayn Karagül şunları söyledi:

“Dahlan-Sedat Peker; Sedat Peker'i Dubai'ye Dahlan mı götürdü? 2023 için ne planlanıyordu? Suikast? Çünkü daha önce Erdoğan’a suikastler planlanmıştı. 2019’da “terör örgütü ilan edilmeli, başına ödül konulmalı” diye yazdım. Türkiye’ye suikast timleri sokuyordu.

Dahlan, Türkiye ile savaş; ABD ve İsrail; BAE ile Türkiye karşıtı Arap Cephesi kurdu. Erdoğan’ı devireceklerdi! Terör örgütleriyle ortaklık kuruldu. Türkiye içinde gizli ortaklar bulundu. Dahlan en etkili silahtı. Proje çöktü. BAE Türkiye’ye yöneldi. Dahlan’ın ipi çekildi.

Muhammed Dahlan'ın BAE'de yasaklanması; Kanlı bir suç örgütüne vurulan en ağır darbedir. Türkiye'ye karşı bir terör karargahının dağılmasıdır. Erdoğan'a karşı içeriden ve dışarıdan ortak yürütülen yeni kumpasın çökmesidir. İçeriden darbecilerin boşa düşmesidir. Türkiye’ye karşı en kirli cephenin dağılmasıdır."

Karagül'den Muhammed Dahlan ve Sedat Peker iddiası: Sahipsiz kaldı ile ilgili etiketler İbrahim Karagül Sedat Peker muhammed dahlan
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.