Muhalefete ağır suçlama: Parti merkezleri terör karargâhına döndü!

İbrahim Karagül'den muhalefete ağır suçlamalar... "Siyasi parti merkezleri terör karargâhlarına, FETÖ üslerine döndü. Bu partiler, Türkiye ile savaşan yapıları himaye eder, onlarla açık ortaklıklar yürütür hale geldi. Siyasi liderler bu terör örgütleri ile dayanışmasını gizleme gereği bile duymuyor."

Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül, bugün muhalefete çok ağır suçlamalar yönelttiği bir köşe yazısı kaleme aldı. 2023 seçimlerinin bir "iç savaş" zeminine çekilmek istendiğini öne süren Karagül, "Bu proje FETÖ projesinden çok daha büyük!" dedi.

Yeni Şafak yazarı Karagül şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye’de siyasi muhalefetin FETÖ-PKK çizgisine hapsolduğu, bu örgütler tarafından rehin alındığı, dizayn edildiği, 2023’e dönük çokuluslu ajanda çerçevesinde formatlandığı gerçeği artık itiraz edilemez bir gerçek haline geldi.

Siyasi parti merkezleri terör karargâhlarına, FETÖ üslerine döndü. Bu partiler, Türkiye ile savaşan yapıları himaye eder, onlarla açık ortaklıklar yürütür hale geldi. Siyasi liderler bu terör örgütleri ile dayanışmasını gizleme gereği bile duymuyor."

Karagül, "- İçeride intikam cephesi kuruldu. 2023 iç savaş mı? - Meral-Ekrem dayanışması kimin projesi? - Anadolu çocukları mutlak kazanmalı" başlığını taşıyan yazısında şunları kaydetti;

"DEVLETİ ÖRGÜTLERLE PAYLAŞMAK: 2023’Ü İÇ SAVAŞA DÖNÜŞTÜRMEK.

FETÖ’yü yeniden devletin sinir sistemine yerleştirmek, bu yolla ABD vesayetini kolaylaştırmak, ABD ve Avrupa desteği almak istiyorlar. PKK ile zaten ortaklar. Ülkeyi birlikte yönetmek istiyorlar.

Devleti; kırk yıldır Türkiye ile savaşan bir örgütle paylaşmak iç savaş demek, Türkiye’nin parçalanması demek, ülkenin 21. yüzyıl iddialarından tamamen koparılması demek. Zayıf, aciz, çelimsiz, fakir bir ülke demek.
ABD ve Avrupa, bütün muhalefeti tek çatı altında toplayarak, onları terör örgütleriyle birleştirerek bir proje yürütüyor. Hedef, 2023’ü bir iç savaşa dönüştürmek.

KANDİL’DEN TALİMATLAR: AKLINIZI MI KAÇIRDINIZ?

CHP’den İyi Parti’ye, PKK’dan FETÖ ve ittifaktaki diğer partilere, hepsi 2023’ü bir iç savaş gibi görüyor. Bir imha saldırısı olarak görüyor. Size bu hedefi kim gösterdi?

ABD ve Avrupa, kırk yıldır PKK ve FETÖ’ye ne rol vermişse, şu an siyasi muhalefete aynı görevi vermiştir. Siyasi partileri terör örgütleri yerine ikame etmiştir.

Kandil’den talimatlar geliyor, siyasi parti isimleri vererek yönlendirmeler geliyor, tek kelime itiraz etmiyorlar. Edemiyorlar. Sadece CHP mi, İyi Parti de, Saadet de, AK Parti’den kopanlar da itiraz edemiyor.

‘MUHAFAZAKÂR MUHALEFET’ PKK’DAN YARDIM DİLENİYOR!

Bir siyasi parti lideri ayda üç dört kez ABD Büyükelçisi’nin ayağına gidiyor, talimatlar alıyor. Kimse “Ne bu?” demiyor, diyemiyor. “Bunlar FETÖ talimatları mı” diye sormuyor.

Bir siyasi lider, PKK’nın terör saldırılarını kınayamıyor. “PKK” bile diyemiyor. FETÖ’cüleri tekrar devlete alacağını ilân ediyor. “Muhafazakâr Muhalefet” dediğimiz çevre, ilk kez PKK’dan bile medet dilenir hale gelmiş.

MERAL AKŞENER-EKREM İMAMOĞLU DAYANIŞMASI. ARKASINDA KİMLER VAR?

“CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir muayenehaneden FETÖ ile telefon görüşmesi yaptı” tartışmaları yaşanıyor. Bu konular daha da açılmalı. Meral Akşener’in FETÖ ile irtibatı var mı, açılmalı. İyi Parti’nin FETÖ ile ilişkisinin olup olmadığı sorgulanmalı.

Ekrem İmamoğlu’nun FETÖ ile ilgisi var mı, sorgulanmalı. Varsa ilişkisi ortaya serilmeli. Onu aslında kimler aday gösterdi, merak edilmeli.
Meral Akşener ile İmamoğlu arasındaki dayanışmayı kim sağlıyor. Hangi menfaat ortaklığı var? Ya da ne tür ideolojik ortak hesap var?
Sorgulanmalı…

EKREM’İ KİM BAŞKAN YAPMIŞSA ADAYI DA ONLAR BELİRLEYECEK.

İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki çatışmanın detaylarında, hangi ellerin ne tür hesabı var, sorgulanmalı.

Şu açıktır: Ekrem İmamoğlu’nu İBB için kim aday göstermişse, muhalefet ittifakının cumhurbaşkanı adayını da onlar belirleyecek. Kılıçdaroğlu’nun bu konuda hiçbir yaptırım gücü olamayacak.

Daha şimdiden Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında hem Cumhurbaşkanlığı adaylığı hem de CHP Genel Başkanlığı üzerinden savaş başladı. Akşener bu savaşın neresinde? ABD ve Avrupa bu savaşın neresinde?"

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

Muhalefete ağır suçlama: Parti merkezleri terör karargâhına döndü! ile ilgili etiketler terör İbrahim Karagül muhalefet iç savaş köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.