Karadenizlilere hakaret eden Atilla Taş, geri adım attı

Şarkıcı Atilla Taş, Karadenizlileri kızdırdı. Daha önce yaptığı açıklamalarda Karadenizlilere hakaret eden ve 'bıktık bu Karadenizlilerden' diyen Taş, özür dileyerek geri adım attı.

Sosyal medyada sohbet odasına katılan Şarkıcı Atilla Taş, Karadenizliler hakkında ağır ifadeler kullandı. Gelen tepkilerin ardından Atilla Taş özür dilemek zorunda kaldı.

 

Atilla Taş

Atilla Taş

 

 

ATİLLA TAŞ: HADDİMİ AŞTIM, ÖZÜR DİLERİM

 

Tepki çeken sözlerin ardından Atilla Taş, özür mesajı yayımladı.

Bir dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verdiği destekle bilinen şarkıcı Atilla Taş, 'Nagehan' olayından sonra İmamoğlu'na küsenler grubnda yer almıştı.

 'KARADENİZLLİLERDEN BIKTIK...'

Son olarak Karadenizliler için hakaret içerek sözler söyleyen Taş, daha sonrasında özür dileyerek geri adım attı. 

''Hayır, bir Karadenizlinin bilmediği ... yok. Her şeyi onlar biliyor. En iyisini biliyorlar, en doğrusunu biliyorlar. Uşağım sen hiçbir ... bilmiysun ben hepsini biliyrum da. Para onlarda da, espri onlarda da, her ... onlarda da... Sevmiyrum da. Bu Karadenizlilerden bıktık." açıklamasını yapmıştı.

'HADDİMİ AŞTIM'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Taş, ''Arkadaşlar arkasını önünü dinlemeden art niyetle cımbızlanmış sohbet kaydında orda Karadenizli yakın arkadaşıma yaptığım şaka yollu söylem haddini aşmıştır. Amasız fakatsız tüm Karadenizlilerden özür diliyorum. Kaldı ki kızımı Trabzon’a gelin vermiş biriyim.''ifadelerini kullandı.

 Karadenizlilere hakaret eden Atilla Taş, geri adım attı

 

Karadenizlilere hakaret eden Atilla Taş, geri adım attı ile ilgili etiketler Karadeniz hakaret ATA-DC özür
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.