Karadenizli şarkıcıyı kahreden haber!

Karadeniz müziğinin usta ismi Resul Dindar'ın anne ve babası trafik kazası geçirdi. Aldığı haberle kahrolan ünlü şarkıcı apar topar memleketi Rize'ye gitti.

Karadeniz ezgilerini son yıllarda en güzel şekilde seslendiren Karadenizli sevilen sanatçı Resul Dindar'ın anne ve babası trafik kazası geçirdi.

KAYA PARÇASINI FARK EDEMEDİLER

Kaza, dün akşam saat 20.00 sularında Arhavi-Hopa karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, motosikletleriyle Arhavi ilçesinden Hopa istikametine doğru seyreden Osman Dindar ve eşi Meliha Dindar, yola düşen kaya parçasını fark edemediler ve kaya parçasına çarpmaları sonucunda motosiklet hakimiyetini kaybedip yola savruldular.

karadenizli-unlu-sanatci-resul-dindar-in-anne-10697025_o

ANNESİNİN DURUMU AĞIR

Kazada motosiklet sürücüsü Osman Dindar ve eşi Meliha Dindar yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hafif yaralanan Osman Dindar Hopa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Meliha Dindar ise Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ünlü sanatçı anne ve babasının sağlığı ile yakından ilgilenmek için memleketine geldiği öğrenildi.

Karadenizli şarkıcıyı kahreden haber! ile ilgili etiketler resul dindar annesi babası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.