Karadenizli sanatçı Onay Şahin'den radara türkülü isyan (VİDEO)

Trabzonlu türkücü Onay Şahın, Ordu'dakı radar cezaları nedeniyle milletin canından bezdiği Ordu'nun Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a tepki klibi yaptı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan TEDES Projesi Ordu’da Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanırken bölgeden geçmek zorunda olan bir çok vatandaş yüklü miktarlarla ceza ile karşı karşıya kalıyor.

Karadeniz Sahil Yolu’na konulan 19 kule radar cihazı ile 11 araç plaka tanıma sistemi uygulamasına tepki bu kez çok farklı bir kulvardan geldi. Karadenizli şarkıcı Onay Şahin radar cezalarını konu alan bir şarkı yaparak Ordu'daki sisteme isyanını dile getirdi. Klibi de çekilen türkü, kısa sürede sosyal medyada dikkat çekti.

Karadenizli sanatçı Onay Şahin'den radara türkülü isyan (VİDEO) ile ilgili etiketler Türkü Ordu Onay Şahin radar Enver Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.