Karadeniz'de enerji bulundu mu? Türkiye Karadeniz'de doğalgaz petrol mü buldu? Bloomberg duyurdu!

Karadeniz'de enerji bulundu mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bloomberg'in son dakika olarak duyurduğu habere göre Türkiye, uzun zamandır yürüttüğü doğalgaz petrol aramalarında sona geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Cuma günü müjdesi ile paralel olarak vatandaşlar merak içinde işte detaylar...

Karadeniz'de enerji bulundu mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte detaylar...

KARADENİZ'DE ENERJİ BULUNDU MU?

TÜRKİYE KARADENİZ'DE DOĞALGAZ PETROL MÜ BULDU?

Türkiye Karadeniz'de enerji kaynağı keşfetti


Bloomberg News'un haberine göre, Türkiye Karadeniz'de enerji kaynağı keşfetti
Bloomberg News'un konu hakkında doğrudan bilgiye sahip iki kaynağa dayandırdığı haberine göre, Türkiye Karadeniz'de bir enerji kaynağı keşfetti ve bu kaynak muhtemelen doğal gaz.

Türkiye Karadeniz'de enerji kaynağı keşfetti

İki yetkili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Cuma günü kamuoyu ile yeni bir müjdeli haberi paylaşacaklarını” belirtmesinin ardından konuştu. Erdoğan aynı zamanda Doğu Akdeniz’de arama, tarama çalışmalarının devam edeceğini söylemişti. Cumhurbaşkanlığı, konuya ilişkin yorum yapmadı.

Karadeniz'de enerji bulundu mu? Türkiye Karadeniz'de doğalgaz petrol mü buldu? Bloomberg duyurdu! - Resim : 2

Erdoğan “müjde” ile ilgili bilgi vermese de, açıklaması sonrası Dolar/TL ’de %0,9’a varan günlük düşüş kaydetti. Borsa İstanbul günlük %2 yükseliş kaydederken enerji şirketleri Tüpraş %8,1, Petkim ise %9,9’a kadar arttı.

Bloomberg News

Karadeniz'de enerji bulundu mu? Türkiye Karadeniz'de doğalgaz petrol mü buldu? Bloomberg duyurdu! ile ilgili etiketler Karadeniz enerji
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.