Karadeniz'de deprem! İstanbul Valisi'nden açıklama geldi

Zonguldak Ereğlisi'nde meydana gelen 4.4 büyüklüğünde deprem İstanbul'da şiddetli bir şekilde hissedildi. Büyük 'Marmara Depremi'ni tetiklemesinden korkulan depremin ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıklama yaptı.

Karadeniz'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul’da da hissedilen depreme ilişkin İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi.

Twitter'dan bilgilendirme yapan Vali Yerlikaya, "Karadeniz Zonguldak Ereğli merkezli AFAD verilerine göre 4.4 büyüklüğünde meydana gelen deprem İstanbul'umuzda da hissedildi. İlimizde ve ilçelerimizde herhangi bir olumsuz durum yoktur. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Karadeniz'de deprem! İstanbul Valisi'nden açıklama geldi ile ilgili etiketler deprem Karadeniz Zonguldak İstanbul İstanbul Valisi Ali Yerlikaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.