Eşini ve kayınvalidesini gözünü kırpmadan öldürdü! Cinayetin ardından yaptığı paylaşımlar kan dondurdu: Meğer 15 yıl önce...

Karabük'te kan donduran bir olay yaşandı. Boşanma aşamasında olduğu eşiyle tartışan Hasan Küçükyılmaz, eşi ve kayınvalidesini av tüfeğiyle öldürdü. Polisler Küçükyılmaz'ı saklandığı yerde sıkıştırınca zanlı tüfeği çenesine dayayarak intihar etti. Zanlının eşini ve kayınvalidesini acımasızca öldürdükten sonra yaptığı paylaşımlar kan dondurdu. 15 yıl önce yaşanan bir olay ise dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Yenimahalle'de meydana geldi. Kandil Sokak üzerinde, H.K. (59) ile boşanma aşamasında olduğu eşi Özlem K. ve kayınvalidesi Nazife Ç. arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında H.K, yanında bulunan tüfekle eşine ve kayınvalidesine ateş açarak olay yerinden kaçtı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Özlem K. ve annesinin öldüğünü belirledi.

Anne ve kızının cansız bedenleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için hastane morguna kaldırılacak. Öte yandan İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse de olay yerine gelerek bilgi aldı.

EŞİ ÇAĞRI ÜZERİNE KORUMA KARARI ALDIRDI!

H.K'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Bu arada, H.K. hakkında, Özlem K. ile ailesine yaklaşmaması için "çağrı üzerine koruma kararı" alındığı belirtildi.

İLK EŞİNİ 15 YIL ÖNCE ÖLDÜRDÜ!

H.K.'nın 2008 yılında önceki eşi Nimet K'yı da silahla öldürdüğüi öğrenildi. 7 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan katil zanlısının bir süre önce de KADES uygulaması üzerinden eşinin şikayetiyle ihbar edildiği ve şiddet uyguladığı gerekçesi ile 1 hafta cezaevinde kaldıktan sonra salındığı öğrenildi.

OLAYDAN 4 SAAT SONRA İNTİHAR ETTİ

Polis ekipleri olay yerinden araçla kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, şüphelinin, evinin üzerinde bulunan Çamdibi Dere mevkiinde saklandığını tespit etti. Titiz yürütülen çalışma ile kıstırılan şüpheli polis ekiplerini görünce elindeki tüfekle ateş açtı. Kurşunları bitmek üzere olan zanlı yakalanacağını anlayınca çenesine dayadığı tüfeği ateşleyerek yaşamına son verdi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Küçükyılmaz'ın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

CİNAYET SONRASI YAPTIĞI PAYLAŞIMLAR KAN DONDURDU!

Eşini ve kayınvalidesini öldürdüren Küçükyılmaz'ın intihar etmeden önce yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Küçükyılmaz, Whatsapp durumunda yaptığı paylaşımda, kendisinin 5 Eylül tarihinde hayatta olmayacağını ifade ediyor.

Eşini ve kayınvalidesini gözünü kırpmadan öldürdü! Cinayetin ardından yaptığı paylaşımlar kan dondurdu: Meğer 15 yıl önce...

''İŞTE BÖYLE ASFALTTA CENAZEN KALIR''

Zanlı, ses kaydı paylaşımında da eşi için "Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok güzel bir şey, sahip çıkacaksın. İşte böyle asfaltta cenazen kalır. Biraz sonra da ben kendimi öldüreceğim. Ahirette hesap soracağım sana. 10 parmağım yakanda olacak. Şimdi yaptığın şerefsizliklerin bedelini ödedin. Annen de ödedi. Sana benimle oynama oyuncak olursun dedim” ifadelerine yer verdi.

Eşini ve kayınvalidesini gözünü kırpmadan öldürdü! Cinayetin ardından yaptığı paylaşımlar kan dondurdu: Meğer 15 yıl önce... - Resim : 2

Eşini ve kayınvalidesini gözünü kırpmadan öldürdü! Cinayetin ardından yaptığı paylaşımlar kan dondurdu: Meğer 15 yıl önce... ile ilgili etiketler Karabük cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.