Karabük'te Cenk Tosun'u çıldırtan olay!

Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, Karabükspor deplasmanında iki kez oyuna girmeye hazırlanan değişen şartlar nedeniyle bir türlü bu fırsatı yakalayamadı.

Süper Lig 4. haftasında deplasmanda Karabükspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ikinci yarısında 58. dakikada penaltı kaçıran siyah beyazlılarda, 69. dakikada Tosic kırmızı kart gördü. (Fotoğraflar: Saycan Sayım)

Tosic kırmızı kart görmeden önce oyuna girmeye hazırlanan Cenk Tosun, kırmızı kart sonrası Şenol Güneş'in acil değişen kararı sonrası tepki gösterdi.

Cenk Tosun oyuna girmek üzereyken kırmızı kart gören Tosic'e çok sinirlendi.

Karabükspor - Beşiktaş maçına yedek başlayann Cenk Tosun maçın ikinci yarısında teknik direktör Şenol Güneş tarafından ısınmaya gönderildi. 60. dakikadan sonra oyuna girmeye hazırlanan Cenk, Tosic'in kırmızı kart görmesiyle kulübede kaldı.

Bu andan sonra sinirlenen Cenk Tosun bir kez daha ısınmaya gönderildi. Ancak bu kez de Babel'in golüyle siyah beyazlılar 1-0 öne geçince teknik direktör Şenol Güneş skoru koruma ve orta sahayı güçlendirme adına Atiba'yı oyuna aldı.

İkinci sefer de oyuna giremeyen Cenk Tosun yedek kulübesinde kelimenin tam anlamıyla çılgına döndü.

Karabük'te Cenk Tosun'u çıldırtan olay! ile ilgili etiketler Beşiktaş Cenk Tosun Karabükspor tosiç
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.