Karabükspor Galatasaray maçı saat kaçta?

Karabükspor Galatasaray maçı ne zaman? Süper Lig'in 24. haftasında ligin dibine demir atan Karabükspor, lider Galatasaray'ı ağırlayacak.Fatih Terim yönetimindeki sarı kırmızılı takım ligde oynadığı 23 karşılaşmada 15 galibiyet alırken, 2 kez berabere kaldı ve 6 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Ev sahibi ekip ligde sadece 3 galibiyet alabildi. 3 kez de berabere kalan Karabükspor 17 kez sahadan mağlup ayrıldı. Peki, Karabükspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Süper Lig'in 24. haftasında lider Galatasaray ligin dibine demir atan Karabükspor'a konuk olacak. Fatih Terim yönetiminde deplasmanda maç kazanmakta zorlanan Cimbom, Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş, Sivasspor, Kasımpaşa'ya mağlup oldu. Ligde evinde oynadığı karşılaşmalarda rakibe korku dolu anlar yaşatan Galatasaray deplasmanda bu performanstan çok uzak. Peki, Karabükspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

MAC_NE_ZAMAN_Karabukspor_Galatasaray_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_GS_mac_ne_zamansfdsdd

DURSUN ÖZBEK'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübe hizmet etmek için hiçbir zaman geride durmayacağını söyledi.

Galatasaray Stadyum Müzesi'nin açılışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Özbek, müzede Galatasaray'ın 113 yıllık tarihinin yansıtıldığını belirterek, "Çok emek verdiğimiz, yaklaşık bir seneye yakın süren bir çalışmanın ardından bugün müzenin açılışı yapıldı. Çok güzel olmuş, duygulanmamak mümkün değil. Bu gurur Galatasaray'ındır. Buraya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

MAC_NE_ZAMAN_Karabukspor_Galatasaray_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_GS_mac_ne_zamanfsa

Sarı-kırmızılı kulüpte mayıs ayında yapılacak olağan seçimli genel kurulda başkanlığa aday olup olmayacağı sorulan Özbek, "Ben 20 seneden beri Galatasaray'a hizmet eden bir Galatasaraylıyım. Biz Galatasaray'a hizmet etmekten hiçbir zaman geri durmayız. Galatasaray'da yoluna konulması gereken işler var. Her konuda istişare edilmesi gereğini duyuyorum. Biraz sonra da başkanlarla toplantı yapacağız." ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek, UEFA'nın Finansal Fair Play kriterleri çerçevesinde Galatasaray ile yapacağı görüşmeyle ilgili soruyu ise şöyle yanıtladı:

"Geçtiğimiz yıl bu konuyla ilgili iki kez UEFA'yı ziyaret ettim. Galatasaray'ın mali yapısının düzelmesine yönelik Riva ve Florya projelerini anlattım. Dolayısıyla devlet desteği olan bu projelerin Galatasaray'ın mali yapısına büyük katkı sağlayacağı bir gerçek. Bu suretle Galatasaray'ın mali yapısının düzeleceğini o dönemde yetkililere anlattım. UEFA'ya daha önceden bildirilmiş projeler hayata geçti. Bugün yapılması gereken bu projelerin hayata geçtiğini gidip anlatmak. UEFA bizden 2021'e kadar yapılması gereken işleri sormuştur. Riva projesinden yaklaşık 1,5 milyar lira kaynak bekliyoruz. Bir kısmı geldi. Bunun anlatılması lazım. Ayrıca UEFA'nın çok dikkat ettiği futbol ailesine borcun olmaması lazım. Böyle bir durum söz konusuysa gitmeden bu borçların temizlenmesi gerekiyor. Bu manada anlatım yapılırsa başarılı olacağını düşünüyorum."

KARABÜKSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 24. haftasında Karabükspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele 3 Mart'ta 19:00'da oynanacak. beIN Sports 1'den canlı izlenebilecek karşılaşmada iki takımında 3 puandan başka hedefi yok.

MAC_NE_ZAMAN_Karabukspor_Galatasaray_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_GS_mac_ne_zaman

"BAZI ARKADAŞLAR KENDİ KENDİNE GALATASARAY'I CEZALANDIRIYOR"

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-1 kazandıkları Teleset Mobilya Akhisarspor maçında istedikleri sonuçları aldıklarını bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, iki ayaklı eşleşmede deplasmanda alınan 2-1'lik galibiyetin çok önemli bir sonuç olduğunu söyledi.

Kendi sahalarındaki maça rahat çıkacaklarını belirten Albayrak, "2-1 çok iyi skor. Lige daha önem veriyoruz, ön planda tutuyoruz. Beklediğimiz, istediğimiz sonucu aldık. Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz." dedi.

Albayrak, Muslera'nın bir probleminin olmadığını ve Kardemir Karabükspor maçında sahada olacağını ifade etti.

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk'un saha dışına yollanmasına çok üzüldüğünü belirten Albayrak, "Hayretler içerisinde kaldım desem yeridir. Maçtan önce Fatih hoca ile hepimizle çok iyi sohbetleri oldu. Birbirlerine şans dilediler ama Fatih hoca çok sakin ve kendinden emin bir şekilde seyrediyordu ama herhalde Okan hoca da takımının kazanmasını istiyordu. Hakem ile takıştı, hakem de tribüne gönderdi. Gerçekten üzüldüm. Çok sevdiğim, Galatasaray'a uzun yıllar hizmet etmiş bir evladımız, kardeşimiz." diye konuştu.

Albayrak, hiçbir takım için hatalı karar verilmemesi istediğini belirterek, "Benim hakemlere karşı saygım sonsuzdur, bugüne kadar hiç konuşmadım, yine konuşmak istemiyorum. Çünkü Avrupa'da da maçları seyrediyoruz, sonra dönüyoruz hakemlerimizin kıymetini öyle anlıyoruz." şeklinde görüş belirtti.

"Biz de hata yapıyoruz, trafikte gelirken kaç tane hata yaptık" diyen Albayrak, "İnsanoğlu hata yapabilir, ben hiçbir hakemin bilinçli bir şekilde bir şey yaptığına asla inanmıyorum." ifadelerini kullandı.

Albayrak, 9 Mart'ta UEFA ile yapılacak toplantıda Galatasaray'ın ceza alacağına dair haberler yapıldığının hatırlatılması üzerine "Bunu haber yapan arkadaşlara üzülüyorum. Biz 9 Mart'taki toplantıya ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Bütün evraklarımızı sunacağız. Büyük bir ekip olarak UEFA'ya gideceğiz, hiç kimse bir karar vermeden bakıyorum bazı arkadaşlar kendi kendine Galatasaray'ı cezalandırıyorlar. Hepimiz bu ülkenin insanıyız, günahtır, yazıktır. Bütün kulüpler için söylüyorum, ne kadar futbol öne çıkarsa, ne kadar kaliteyi yükseltirsek o kadar tribünleri dolduracağız, o kadar daha reklam gelirleri artacak." dedi.

MAC_NE_ZAMAN_Karabukspor_Galatasaray_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_GS_mac_ne_zaman_sds

GALATASARAY'DA MORALLER YERİNDE

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Teleset Mobilya Akhisarspor'u deplasmanda 2-1 yenen Galatasaray'da moraller yerinde. Final için büyük bir avantaj yakalayan sarı kırmızılılar, gözünü cumartesi günü ligde oynayacağı Karabükspor maçına çevirdi.

Deplasmandaki karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başlayan Galatasaray, günü salon çalışmasıyla tamamladı. Kupa maçında oynayan oyuncular yenileme çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise özel fizyoterapistler eşliğinde kuvvet çalışması yaptı.

Dizinden ameliyat olan Cedric Carrasso, saha çalışmalarına başladı. Deneyimli kalecinin yaklaşık 2 hafta içinde takıma dönmesi bekleniyor.

Eren Derdiyok, tedavisinin ardından salonda çalıştı. Denayer ise tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde saha çalışmalarına başladı.

MAC_NE_ZAMAN_Karabukspor_Galatasaray_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_GS_mac_ne_zaman_1

KARABÜKSPOR'DA YAS HAVASI

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Evkur Yeni Malatyaspor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya geldi.

Ligin dibine demir atan rakibi karşısında baskı kurmakta zorlanmayan Malatyaspor, 23. dakikada Doria kafa golüyle öne geçti.

Üstün oyununu ikinci yarıda da sürdüren ev sahibi takım, 60. dakikada Khalid Boutaib ile skoru 2-0'a getirdi.

Oyuna sonradan giren Nacer Barazite 69'da farkı 3'e çıkaran isim oldu.

90 dakikada penaltı kazanan Kardemir Karabükspor'da Leandrinho hata yapmadı ancak kalan dakikalar konuk takımın puan almasına yeterli olmadı: 3-1.

Bu sonucun ardından Malatyaspor 3 hafta sonra galip geldi. Zor günler geçiren Karabükspor ise üst üste üçüncü yenilgisini aldı.

Karabükspor Galatasaray maçı saat kaçta? ile ilgili etiketler Galatasaray Karabükspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.