Karabükspor 3. Lig'e kadar düştü

Borç içinde yüzen yılların Karabükspor'u son 3 yılda 3. Lig'e kadar düştü... 2017-18 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden Kırmızı-Mavili Karadeniz ekibi, TFF 2. Lig'de bitime 9 hafta kala matematiksel olarak bir alt kümeye geriledi.

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Karabükspor, 3. Lig'e düştü. TFF2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Karadeniz ekibi, 29. hafta mücadelesinde deplasmanda 1922 Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu ve bitime 9 hafta kala metamatiksel olarak bir alt kümeye geriledi.

En Son 1973-74 Futbol sezonunda 3.Ligde oynayan Kırmızı-Mavililer, 1983-84 sezonunda 3. Lig kaldırıldığı için Amatör kümeye düşmüş aynı sene tekrar 2. Lig'e çıkmıştı. Tarihinde 11 sezon Süper Lig tecrübesi olan ve 190 milyon TL'lik borç sonrası tepetaklak giden Karabük ekibi son 3 sezondur sürekli bir alt lige düşüyor...

Geçen sezon 3. Lige düşen ancak pandemi süreçleri gereği ligden düşmeler ertelenince bu sezon da Kırmızı Grup'ta mücadele veren Karabükspor son olarak antrenman sahasında koyunların otlamasıyla gündeme gelmişti.

Karabükspor 3. Lig'e kadar düştü

Karabükspor 3. Lig'e kadar düştü ile ilgili etiketler Karabükspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.