Karabağ’da iki şehit var! Azerbaycan ekmek veriyor, Ermeniler mayın döşüyor

Azerbaycan, Karabağ’da bulunan Ermenilere, gıda, ilaç, yiyecek ile giyecek yardımı yapıyor. Ancak Ermeni teröristlerin Karabağ’dan kaçarken döşediği mayınlar can alıyor. Azerbaycan ordusuna bağlı Ekrem Yunus oğlu Şadmanov ve Tural İslam oğlu Seyidovdur isimli iki asker, Karabağ’da mayına basarak şehit oldu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan Karabağ’da bulunan Ermenilere, gıda, ilaç, yiyecek ile giyecek yardımı yapıyor. Ancak Ermeni teröristlerin Karabağ’dan kaçarken döşediği mayınlar can alıyor. Azerbaycan ordusuna bağlı Ekrem Yunus oğlu Şadmanov ve Tural İslam oğlu Seyidovdur isimli iki asker, Karabağ’da mayına basarak şehit oldu.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan’ın Karabağ şehrinde bulunan Ermeni terör örgütleri ve teröristlere karşı yaptığı antiterör operasyonu bir günde sona erdi. Ateşkes anlaşmasının ardından Azerbaycan ve Karabağ’da yaşayan Ermeniler arasında başlayan görüşmeler sürüyor.

ERMENİLERİN İNSANİ VE TIBBİ YARDIM TALEBİ KABUL EDİLDİ!

Yevlah’da ve Hocalı’da yapılan görüşmelerde Karabağ bölgesinin Ermeni temsilcileri, sosyal ve insani olarak ve özellikle yakıt ihtiyacının bulunduğunu söylediler. Ermeni heyeti, gıda ürünleri şeklinde insani yardım gösterilmesini de rica ettiler. Görüşme sonucunda Ermenilerin tarçın ricaları olumlu karşılandı. Özellikle anaokulu ve okulların ısıtma sistemleri, acil tıbbi yardım ve yangınla mücadele hizmetlerine yönelik ihtiyaçlar karşılanarak kısa sürede akaryakıt sağlanması ve insani destek sağlanmasına geçildi.

KARABAĞ'DA ERMENİLER GECELERİ MAYIN DÖŞÜYOR!

Azerbaycan Devlet görevlilerinin tüm iyi niyetli çabalarına ve insani yardımlara rağmen, bazı Ermeni gruplarının anlaşmaya uymadıkları belirlenmişti. Karabağ’da bulunan bazı Ermeni örgüt üyelerinin halkı silahlandırarak, Azerbaycan Ordusu'na silahlarla saldırmaya hazırlandığı tespit edilmişti. Yine bazı Ermeni örgütlerinin, Hankendi başta olmak üzere bazı stratejik yerlere mayın döşedikleri de tespit edilmişti.

AZERBAYCANLI İKİ ASKER MAYINA BASARAK ŞEHİT OLDU!

Karabağ’daki Ermenilerin kaçarken geceleri gizlice sivil halka silah dağıtarak bazı stratejik yerlere de mayın döşedikleri belirlendi. Başta ana ve ara yollar olmak üzere silah ve mühimmat sakladıkları yerlere mayın döşeyen Ermenilerin halkın arasına karışarak saklandıkları anlaşıldı. Ermeni teröristlerin Karabağ’da döşedikleri mayınlar Azerbaycanlı askerler için büyük tehlike oluşturuyor. Azerbaycan Ordusu'na bağlı Ekrem Yunus oğlu Şadmanov ve Tural İslam oğlu Seyidovdur isimli iki asker, Karabağ’da mayına basarak şehit oldu. İki askerin şehit olması Azerbaycan’da büyük üzüntü yaratırken, Karabağ’daki Ermeni teröristlere büyük öfke duyulduğu öğrenildi.

 

Karabağ’da iki şehit var! Azerbaycan ekmek veriyor, Ermeniler mayın döşüyor ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.