Karabağ'da benzin depolama alanında patlama: 20 ölü, 200 yaralı

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde, Hankendi-Askeran yolu yakınlarında bir benzin depolama alanında meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangında 20 kişi hayatını kaybetti 200 kişi yaralandı. Azerbaycan, patlama bölgesine tıbbi malzeme gönderildiğini duyurdu.

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde, Hankendi-Askeran yolu yakınlarında bir benzin depolama alanında meydana gelen patlamada 20 kişinin öldüğü, 200'den fazla kişinin yaralandığı bildirildi.

Ermenistan'ın resmi haber ajansı Armenpress'in aktardığına göre, akşam saatlerinde Hankendi yakınlarında, Askeran yolu üzerinde bulunan benzin depolama tesisinde patlama meydana geldi.

Karabağ'daki Ermeni temsilcileri, patlama ve sonrasında çıkan yangın sonucu 20 ölü ve 200'den fazla yaralı olduğunu belirtti.

Hankendi'deki tüm hastaneler acil duruma geçerken, yaralı sayısının 200'ü geçtiği, ölü sayısının artmasında endişe duyulduğu ve yaralıların çoğunun durumunun ağır olduğu bildirildi.

Patlamanın sebebi henüz belirlenemedi.

AZERBAYCAN BÖLGEYE TIBBİ MALZEME GÖNDERDİ

Azerbaycan, Hankendi şehrindeki yakıt deposunda meydana gelen patlamanın ardından bölgeye tıbbi malzeme gönderdi.

Azerbaycan, Karabağ bölgesinde yer alan Hankendi şehrindeki yakıt deposunda meydana gelen patlamanın ardından harekete geçti. Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı, ilaç ve ilk yardım malzemeleri ile donatılmış bir ambulansın Hankendi’ye gönderildiğini duyurdu.

Açıklamada, ambulansın Ağdam-Askeran-Hankendi yolu üzerinden Hankendi yönüne doğru ilerlediği aktarıldı.

Karabağ'da benzin depolama alanında patlama: 20 ölü, 200 yaralı ile ilgili etiketler Azerbaycan patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.