Karabağ’da amansız takip! Üç Ermeni terörist liderin yakalanmaları an meselesi

Azerbaycan’ın 'teslim ol' çağrılarına karşılık, Karabağ’da saklandıkları öğrenilen Ermeni terör örgütü liderleri aranıyor. Sözde Ermeni devletinin son Cumhurbaşkanı Araik Harutyunyan ile birlikte, Arkady Ghukasyan ile Bako Saakyan’ın yakalanmalarının an meselesi olduğu öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan Ordusu silahlı güçlerinin Karabağ’da Ermeni terör örgütü liderlerini arayışları devam ediyor.

ERMENİ LİDERLERİN KARABAĞ’DA SAKLANDIKLARI BELİRLENDİ!

Azerbaycan istihbarat birimlerinin yaptıkları araştırmada, sözde devletin liderlerinin hala Karabağ’da saklandıklarının belirlediği öğrenildi. Bunun üzerine özellikle Hocalı şehrinde aranan eski liderler Arkady Ghukasyan, Bako Saakyan ve Araik Harutyunyan’ın yakalanmasına çalışıldığı ifade edildi. Dağlık Karabağ’da yaşanan korkunç olaylardan sorumlu tutulan eski liderleri, Azerbaycan istihbaratının sürekli takip ettiği söyleniyor.

ERMENİ KAYNAKLARI VE MEDYASI HEDEF ŞAŞIRTIYOR!

Öte yandan Karabağ’daki gelişmelerle ilgili olarak, Ermenilerin özellikle sosyal medya üzerinden hedef şaşırtma yaptıkları öğrenildi. Resmi olmayan Ermeni kaynakları, Azerbaycan ordusunun aradığı üç sözde liderin Hankendi dışında saklandıklarını yazdığı ifade edildi. Bu arada, önceki hafta yakalanan sözde Ermeni devletinin eski başkanlarından Samvel Şahramanyan'ın Bakü'den Ermenistan'a nakledilmesi için şartların oluşturulmasını istendiği ancak bu talebin Bakü tarafından reddedildiği bildirildi.

ERMENİ ANALİST HAKOPYAN’DAN KARABAĞ İÇİN AĞIR ELEŞTİRİ GELDİ!

Karabağ’da bu gelişmeler yaşanırken, Ermeni askeri ve siyasi analist Mher Hakobyan’dan ağır eleştiri geldiği görüldü. Hakobyan konuşmasında, ”Yönetimimiz Karabağ’da savaşmak, Türklerin gözünü oymak, Hadrut’taki evleri veya Mataghis barajını havaya uçurmak yerine bekledi - ateşkes beklediler. Rus arabuluculuğu beklediler, Aliyev’in ölmesini beklediler, beklediler ve savaşmak dışında her şeyi yaptılar. Yakalanan generallerimiz için üzgünüm ama savaştaysak tam savaşmalıyız. Generallerimiz düşman kontrol noktalarını geçmeye çalışırken yakalanmamalıydı, oralara el bombaları atmalılardı ve hiçbir şey yapamıyorlarsa düşman hatlarını yarmaya çalışırken ölmelilerdi.” dedi.

Karabağ’da amansız takip! Üç Ermeni terörist liderin yakalanmaları an meselesi ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.