Karabağ’da 10 bin terörist ile çatışmaya hazırlanıyor!

Ermenistan güçlerinin sivil araçlarla Karabağ’a silah, mühimmat ve gıda taşımalarının nedeni ortaya çıktı. Azerbaycan istihbaratı Ermenilerin PKK/PYD taktiği ile Karabağ’da bulunan 10 bin teröristi silahlandırmaya başladıklarını tespit etti. Ermeni güçlerinin bu girişimcine Rus Barış Gücü askerlerinin rüşvet karşılığı, göz yumduğu da belirlendi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

 Azerbaycan, Ermenistan ile yaptığı Dağlık Karabağ savaşını 44 gün de kazandı. Ancak,Ermeni güçlerinin terörist faaliyetleri sona ermedi.

 ERMENİSTAN KARABAĞ’A SİLAH VE MÜHİMMAT TAŞIYOR!

Azerbaycan ile Ermenistan arasında yasadışı geçişler nedeni ile başlayan gerginlik her geçen gün giderek artıyor. Azerbaycan güvenlik güçleri ile İHA’ları yaklaşık bir yıldan beri yasa dışı Ermeni silahlı gruplarını Hankendi-Halfeli-Turşsu toprak yoluyla, askeri personel, mühimmat, mayın, yakıt, su, gıda ve diğer malzemeler taşıdığını tespit etmişti. Bu tespit üzerine, Azerbaycan Milli Savunma Bakanlığı bir çok kez yazılı açıklamalar yaparak Karabağ’da Ermenistan’ın silahlı çeşitli tahrik, taciz ve provokasyonlarından vazgeçmesi çağrısında bulunmuştu.

RUS BARIŞ GÜCÜ YASA DIŞI GEÇİŞLERE GÖZ YUMUYOR!

Azerbaycan güçleri Ermenilerin özellikle sivil araçlarla yaptığı yasa dışı geçişlerine tampon bölgede bulunan Rus Barış Gücü askerlerinin göz yumduğunu belirlemişti. Ermenilerin bunu rüşvet ve çeşitli menfaatler karşılığında gerçekleştirdiği de anlaşılmıştı. Azerbaycan’ın tüm uyarılarını dikkate almayarak, Rus askerlerinden güç alan Ermeniler, yasa dışı geçişler ve başta terörist, silah ve mühimmat gibi yığınaklarını aralıksız devam ettirdiği kaydedildi.

“TÜM SORUMLULUK ERMENİSTAN SİYASİ VE ASKERİ LİDERLİĞİNDE!”

Ermeni silahlı güçleri zaman zaman Karabağ’da bulunan Azerbaycan ordusu mevzilerinin ateş altına almaya başlamışlardı. Azerbaycan güçleri Ermeni Silahlı saldırıları ve provokasyonlarına karşı gerekli tedbirlerin alındığı ve bölgeye asker kaldırıldığını duyurmuştu. Azerbaycan yetkilileri yine yaptıkları açıklamalarda "Bölgede bundan sonra yaşanabilecek gerilimin tüm sorumluluğunun Ermenistan'ın askeri ve siyasi liderliğine aittir." şeklinde açıklamalar da bulunmuştu.

ERMENİLERDEN PKK/PYD TAKTİĞİ!

Ermenistan güçlerinin sivil araçlarla Karabağ’a silah, mühimmat ve gıda taşımalarının nedeninin ortaya çıktığı öğrenildi. SüperHaber’in güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, Ermenilerin çeşitli terör faaliyetleri için Karabağ’da bulunan teröristleri silahlandırmaya başladıkları anlaşıldı.Ermenistan’ın Karabağ’da gizlenen ve yine yasa dışı yollarla geçen yaklaşık 10 bin teröriste, bölücü terör örgütü PKK/PYD yapılanmasını örnek aldıkları vurgulandı.Yine yapılan araştırma ve soruşturma sonucunda Ermenilerin Karabağ’da önümüzdeki günlerde silahlandırdıları terörist gruplarla çeşitli saldırılarda bulunacakları bilgisi alındı.

AZERBAYCAN ORDUSU GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDI!

Öte yandan Ermenilerin yasa dışı geçişler ile bölücü terör örgütü PKK/PYD yapılanması ile yapacakları terör eylemleri için gerekli önlemlerin alındığı ifade edildi.Bunun önlenmesi amacıyla Azerbaycan ordusunun terörle mücadele kapsamında tüm stratejik yolların kontrolünü birer birer eline aldığı bildirildi.

Karabağ’da 10 bin terörist ile çatışmaya hazırlanıyor! ile ilgili etiketler Karabağlar Ermeni
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.