Kara Tahta Finalinin İptal Olması Sonrası Furkan Andıç'tan İlginç Paylaşım Geldi

Yaklaşık iki ay önce TRT 1'de başlayan Kara Tahta dizisi reyting mücadelesi veriyor. Miray Daner ve Furkan Andıç ikilisinin başrolünde olduğu dizi önce final kararı aldı. Daha sonra iptal geldi. Final kararının iptal olması sonrası Furkan Andıç'tan ilginç bir paylaşım geldi.

TRT 1'in Kara Tahta dizisi aldığı final kararından vazgeçmesi Türk televizyonlarında eşine az rastlanır bir karar oldu. Ancak Kara Tahta izleyicisinin sevince boğdu. Kara Tahta Finalinin İptal Olması Sonrası Furkan Andıç'tan İlginç Paylaşım Geldi.

Furkan Andıç Kara Tahta dizisinin final kararının iptal olmasının ardından ilginç bir paylaşımda bulundu. Oyuncunun partneri Miray Daner ile birlikte olduğu kamera arkası fotoğrafın sosyal medyada binlerce yorum alması izleyicinin de keyfinin yerinde olduğunu gösterdi.

Kara Tahta 10. bölümüyle final yapacaktı ama kanal bu kararından kısa sürede vazgeçti. İzleyici kitlesi Kara Tahta'nın devam etmesini ve bir şans daha verilmesi gerektiğini düşündü. Ancak yine de hem kanaldan hem de yapım şirketinden resmi bir açıklama gelmedi.

Kara Tahta Finalinin İptal Olması Sonrası Furkan Andıç'tan İlginç Paylaşım Geldi

FURKAN ANDIÇ'TAN İLGİNÇ PAYLAŞIM!

Kara Tahta dizisinin başrolü Furkan Andıç dizinin finalinin iptal olmasının ardından paylaşım yaptı. Andıç, instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaparak altına; “Mahallemizin çiçekleri, bey amcam ve ben…” yazdı.

Kara Tahta Finalinin İptal Olması Sonrası Furkan Andıç'tan İlginç Paylaşım Geldi ile ilgili etiketler Furkan Andıç Miray Daner kara tahta paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.