Kara haber Mehmet Metiner'i stüdyoda yakaladı: Yayını terk etti!

CNNTürk kanalında Başak Şengül'ün sunduğu Akıl Çemberi programına katılan gazeteci ve AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner ablasının ölüm haberini canlı yayında öğrendi. Diğer programcıların kendisine destek olmasının ardından müsade isteyen Metiner, yayını terk etti.

Kara haber, AK Parti eski milletvekili gazeteci Mehmet Metiner'i stüdyoda yakaladı.

PROGRAMDAN MÜSADE İSTEDİ

CNNTürk'te tartışma programında canlı yayına katılan Metiner, bir süre cep telefonu üzerinden mesajlaştıktan sonra söz alarak "Ablam hastanede tedavi görüyordu. Entübe haldeydi. Vefat haberini aldım" dedi. Diğer programcıların kendisine destek olması ve başsağlığı dilemesinin ardından programdan müsaade isteyen Metiner, canlı yayından ayrıldı.

'ÜZÜNTÜM SONSUZ'

Mehmet Metiner, ablasının vefatıyla ilgili kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Metiner paylaşımında "Ablam Asiye Yılmaz yakalandığı kovid illetine yenik düştü. İki ay önce aynı illetten kaybettiğim babamdan sonra 71 yaşındaki ablamı da kaybettim. Bir yanım daha eksildi dostlar. Üzüntüm sonsuz. Mekanı cennet olsun. Dualarınızı esirgememeniz dileğiyle." ifadelerini kullandı."

 

Kara haber Mehmet Metiner'i stüdyoda yakaladı: Yayını terk etti! ile ilgili etiketler vefat Haber metiner abla öldü canlı yayın akıl çemberi mehmet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.