Kara Ağaç Destanı dizisinin konusu ne, hangi oyuncular oynuyor, dizinin kadrosunda kimler var, hangi kanalda, saat kaçta, nerede çekiliyor?

TRT'nin heyecanla beklenen yapımı Kara Ağaç Destanı, seyirciyi etkileyici bir yolculuğa davet ediyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu, merakla araştırılıyor. 1950'li yıllarda başlayarak 1970'li yıllara uzanan dizi, Anadolu'da yaşanan olayları ele alacak. Peki, Kara Ağaç Destanı dizisinin konusu ne, hangi oyuncular oynuyor, dizinin kadrosunda kimler var, hangi kanalda, saat kaçta, nerede çekiliyor? İşte, Kara Ağaç Destanı ayrıntıları!

TRT'nin büyük bir heyecanla beklenen yapımı Kara Ağaç Destanı, seyircilere etkileyici bir yolculuk vadediyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu, izleyiciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. 1950'li yıllardan başlayarak 1970'li yıllara kadar uzanan dizi, Anadolu'da gerçekleşen olayları detaylı bir şekilde ele alacak. Peki, Kara Ağaç Destanı dizisinin hikayesi nedir ve hangi oyuncular oynuyor? Dizinin kadrosunda kimler var, hangi kanalda ve saat kaçta izleyicilerle buluşacak? İşte, Kara Ağaç Destanı'nın tüm detayları!

Kara Ağaç Destanı dizisinin konusu ne, hangi oyuncular oynuyor, dizinin kadrosunda kimler var, hangi kanalda, saat kaçta, nerede çekiliyor?

KARA AĞAÇ DESTANI KONUSU NE?

1950'li yıllarda başlayarak 1970'li yıllara uzanan dizi, Anadolu'nun Kara Ağaç Ovası'nda iyilik ve kötülük arasındaki mücadeleyi anlatıyor. Harranlı Celal Ağa'nın toprakları zorla alarak genişletmesi, adaletle tanınan oğlu Ömer ve intikam yemini ederek gelen yabancı Sultan'ın hikayesi, Kara Ağaç'ın kaderini belirleyecek. Hasan Karul'un yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren oturuyor. Senaryo ise Mustafa Becit ve Selman Kılıçaslan'a ait.

KARA AĞAÇ DESTANI OYUNCULARI KİMLER?

Kara Ağaç Destanı'nın başrollerinde şu isimler yer alıyor:

Olgun Şimşek (Celal Ağa)

Emre Kıvılcım (Ömer)

Meltem Akçöl (Sultan)

Özlem Conker (Asiye)

Hakan Boyav (Latif Bey)

Diğer oyuncular arasında Merih Öztürk, Sevtap Özaltun, Gülçin Hatıhan, Arman Uslu, Kenan Civiniz, Ayten Uncuoğlu ve birçok tanınmış isim bulunuyor.

KARA AĞAÇ DESTANI KURGU MU, GERÇEK Mİ?

Kara Ağaç Destanı, titiz çalışmalar sonucunda Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinin terkedilmiş Soğanlı köyü ve Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çekiliyor. Ancak dizi, gerçek bir hikayeden uyarlanmış değil; tamamen kurgusal bir yapım.

KARA AĞAÇ DESTANI HANGİ KANALDA, HANGİ GÜN?

Dizi, cuma günleri TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

KARA AĞAÇ DESTANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kara Ağaç Destanı adlı dizi, çekimlerini Kayseri'de gerçekleştiriyor. Ayrıca, dizi ekibi çekimleri Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde bulunan turizm merkezi Soğanlı Vadisi'nde de gerçekleştirmektedir.

Kara Ağaç Destanı dizisinin konusu ne, hangi oyuncular oynuyor, dizinin kadrosunda kimler var, hangi kanalda, saat kaçta, nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.