Kar ne zaman yağacak? İstanbul, İzmir kar yağışı ne zaman başlıyor?

Kar yağacak mı, İstanbul'a kar ne zaman yağacak soruları merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava sıcaklık tahmin raporlarına göre yurt genelinde hava sıcaklıkları düştü. Peki İstanbul'a, İzmir'a kar ne zaman yağacak?

İstanbu'da hafta sonu hava yağışlı olacak. Geçtiğimiz Perşembe günü Büyükçekmece'de yılın ilk karı yağmıştı. Peki İstanbul'da kar ne zaman yağacak?

AKOM'un verdiği bilgilere göre hafta sonu Sibirya kökenli soğuk ve yağışlı hava bu akşamdan itibaren etkisini gösterecek. Pazar gününe kadar karla karışık yağmur ve kısa süreli de olsa kar yağışı İstanbul'da olacak.

Kar ne zaman yağacak? İstanbul için kar uyarısı var mı, hangi tarihte?

İSTANBUL'DA KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Meteroloji Danışmanlarına göre Pazartesi akşamından itibaren soğuk ve yağışlı hava geliyor. İstanbul'da kar soğuğu görülüyor. Önümüzdeki Salı ve Çarşamba İstanbul'un Anadolu Yakası'nda kar görülebilir.

Kar ne zaman yağacak? İstanbul, İzmir kar yağışı ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar ne zaman yağacak? istanbula kar ne zaman yağacak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.