Kar fırtınasında 34 kişi donarak öldü! Belediye Başkanı tatile çıktı

ABD’yi rehin alan yüzyılın kar fırtınasında can kaybı artarken New York Belediye Başkanı Eric Adams’ın tatile gitmesi eleştiri konusu oldu.

New York’u son iki gündür etkisi altına alan kar fırtınası nedeniyle 34 kişi hayatını kaybetti. New York’ta kar fırtınası nedeniyle ölen insanların sayısı artarken New Yorklu vatandaşlar tatile kaçan belediye başkanlarını arıyor.

Kar fırtınasında 34 kişi donarak öldü! Belediye Başkanı tatile çıktı

Belediye başkanı: “Acil bir durumda bensiz ne yapabildiğinizi görmek için iki gün tatile çıktım”

Kar fırtınası yaşanırken New York City Belediye Başkanı Eric Adams, Virgin Adaları’na tatile çıktı ve nereye gittiğini dönüşünde basın mensuplarıyla paylaştı: “Bir senedir bu şehir için çalıştıktan sonra, iki sene önce kaybettiğim annemin acısı üzerine düşünmek, acil bir durumda bensiz ne yapabildiğinizi görmek için iki gün tatile çıktım. Ben de sizin gibi iyi bir iş-hayat dengesini hak ediyorum. Hiçbir şehir kuralında nerede olduğumu basına söylemem gerektiği yazmıyor. Bunu yapmayacağım. Amerika’daki en zor ikinci görevi sürdürmek amacıyla akli ve maddi sağlığımı korumaya çalıştığım için de kimseden özür dilemeyeceğim.”

Kar fırtınasında 34 kişi donarak öldü! Belediye Başkanı tatile çıktı ile ilgili etiketler ABD New York
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.