Kaptan Hakan Çalhanoğlu'ndan önemli mesaj: Takım arkadaşlarım benim için çok değerli

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde Lüksemburg'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. A Milli Futbol Takımı kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Lüksemburg galibiyetini değerlendirdi. Açıklamalarda bulunan kaptan Çalhanoğlu, "Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Takım arkadaşlarım benim için çok değerli" ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımı'nın Lüksemburg'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada ilk golü atan Hakan Çalhanoğlu, maç sonu konuştu.

Hakan Çalhanoğlu, "2015'te 15 numaralı formayla golümü atmıştım. Atmosfer çok iyiydi. Seyircimizin de desteğiyle ilk yarı çok iyi başladık. Tabii yorgunluk vardı. İkinci yarı bunu gördük. Önemli olan maçı 2-0 kazanmaktı" ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcu, ayrıca, "Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Takım arkadaşlarım benim için çok değerli. Hocaya da yardımcı olmaya çalışıyorum bu konuda. Orta sahamız çok iyi oyuncularla dolu. Dorukhan, Salih gibi. Dorukhan çok iyi bir performans gösterdi" şeklinde konuştu.

Kaptan Hakan Çalhanoğlu'ndan önemli mesaj: Takım arkadaşlarım benim için çok değerli ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu A milli futbol takımı lüksemburg
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.