Kaprisleri yaşından büyük! Ekibi çıldırttı

Sevilen dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nda oynayan Afra Saraçoğlu hakkında yaptığı kaprislerle set ekibini bıktırdığı iddiası ortaya atıldı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden kapris krizi yaşanıyor. Genç oyunculardan Afra Saraçoğlu'nun bitmek bilmeyen istekleri set ekibini bezdirdiği iddia edildi.

OYUNCULAR PROTESTO ETTİ

İlk olarak makyajcısı ve kostüm ekibiyle yaşadığı tartışmalarla sette huzursuzluk yaşatan oyuncunun rol arkadaşlarıyla da tatsız bir husumeti olduğu iddia edildi. Hatta oyuncuların sete çıkmayarak Saraçoğlu’nu protesto ettiği söylendi.

"5-6 YIL SONRA PROJEYE GÖRE FİKRİM DEĞİŞEBİLİR"

Daha önce verdiği bir röportajında "Asla sevişmem" diyen Afra Saraçoğlu, 'kırmızı çizgi'lerinde yumuşama olabileceği sinyalini verdi.

Afra Saraçoğlu, “20 yaşındayım, asla sevişmem. Bu benim kırmızı çizgim” diyerek oyunculukta kural tanımadığını söyleyen ve kendisine sınırlar çizmediğini her fırsatta belirten oyuncu arkadaşlarına da bir göndermede bulundu. Türkan Şoray kuralları sorusuna kırmızı çizgileri olduğunu söyleyerek başlayan Afra Saraçoğlu kendisine gelecek film ve dizi tekliflerinin önünü kapatmamak adına cevabının devamında çizgilerini yumuşatarak; “Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Kaprisleri yaşından büyük! Ekibi çıldırttı ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu kapris sevişmem
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.