Kapılar kapanınca 15 yaşındaki çocuğu döverek komaya soktu!

Rusya'da kimliği henüz belirlenmeyen bir saldırgan, aynı asansöre bindiği 15 yaşındaki çocuğu kapılar kapanınca döverek komaya soktu. Çocuğu dakikalar boyunca yumruklayan saldırgan, çocuğun cep telefonunu çalarak olay yerinden hızlıca uzaklaştı. O anlar asansörün kamerasına kaydedildi.

Rusya'da kimliği belirsiz bir saldırgan, asansörde gasp ettiği 15 yaşındaki çocuğu dakikalar boyunca döverek komaya soktu.

CEP TELEFONUNU GASP EDEREK KAÇTI

Rusya'nın Samara kentinde yaşanan olayda  15 yaşındaki çocuk ile asansöre binen kimliği belirsiz saldırgan, asansörün hareket etmesi ile çocuğa saldırarak gasp etti. Çocuğu dakikalarca yumruklayan saldırgan, çocuğun cep telefonunu çalarak olay yerinden kaçtı.

Kapılar kapanınca 15 yaşındaki çocuğu döverek komaya soktu!

KAFASI KIRILDI, BEYİN SARSINTISI GEÇİRDİ

Bina sakinleri, asansörde yerde yatan çocuğu görmelerinin ardından polisi ve ambulansı aradı. Hastaneye kaldırılan çocuğun kafatasının kırıldığı, beyin sarsıntısı geçirdiği ve komada olduğu aktarıldı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ÇIKARILDI

Polisler tarafından asansörün güvenlik kamerası görüntülerinin çıkarıldığı ve gaspçının bulunması için çalışma başlatıldığı açıklandı.

(İHA)

Kapılar kapanınca 15 yaşındaki çocuğu döverek komaya soktu! ile ilgili etiketler Rusya Saldırı Gasp asansör cep telefonu kamera

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.