Kapatılmasına karşı çıktığı Ekşi Sözlük'ten Akşener'e 'ahlaksız' başlık

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde Ekşi Sözlük'ün kapatılmasına karşı çıkmıştı. Ancak 6'lı masanın dağılmasının ardından skandalların merkezi Ekşi Sözlük'ten bir darbe de Meral Akşener'e geldi. Sözlükte Akşener hakkında 'ahlaksız' başlıklar açıldı.

Dezenformasyonun ve skandalların adeta kaynağı olan Ekşi Sözlük ile ilgili alınan karar sonrası site 21 Şubat 2023 tarihinde kapatılmıştı.

Deprem felaketi sonrasında provokasyon amaçlı ve dezenformasyon içeren birçok paylaşımlar yapılan Ekşi Sözlük'e olan erişim Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından engellendi. Bu karar sonrası muhalefet tarafı da Ekşi Sözlük'e sahip çıkmıştı.

AKŞENER, EKŞİ SÖZLÜK'E SAHİP ÇIKMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Ekşi Sözlük'e sahip çıkmış ve sitenin kapatılması üzerine sorulan soruya "Bir ahmaklık ve siyasi geri zekalılık olarak görüyorum. Kapattınız elinize ne geçti. Yahu bizim elimizde telefonlarımız var. Böyle dönemlerde insanların bilgiye ihtiyacı vardır, doğru bilgiye. Kısıtlayamazsınız." açıklamalarında bulunmuştu.

AHLAKSIZ BAŞLIK

Meral Akşener'in dün yaptığı sert açıklamalar ardından altılı masa dağılmıştı. Bu yaşananların ardından Ekşicilerin yeni hedefi Meral Akşener oldu.

Ekşi Sözlük yazarları çok sert sözlerin yazıldığı ahlaksız bir başlık açtı. Ekşi Sözlük'te "Meral Akşener'in kaseti olma ihtimali" başlığı altına yüzlerce yorum yapıldı.

 Kapatılmasına karşı çıktığı Ekşi Sözlük'ten Akşener'e 'ahlaksız' başlık

Kapatılmasına karşı çıktığı Ekşi Sözlük'ten Akşener'e 'ahlaksız' başlık ile ilgili etiketler Ekşi Sözlük Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.