Kaos planı duvarlarda devreye sokuldu!

Her seçim öncesi olduğu gibi yine "sandıkta hile yapılacak" propagandası kaybedeceğini anlayan muhalefet tarafından devreye sokuldu. Bunun ilk işaret fişeğini de geçtiğimiz günlerde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "YSK'nın önünde oturacağım merak etmeyin" sözleri ile ateşlemişti. Bu gece kaos planı duvarlara yansıdı.

Türkiye'nin yeni yönetim sistemine geçişi anlamına da gelen seçimlere saatler kala "Seçimde hile yapılacak" propagandası muhalefete yakın sosyal medya hesaplarından yayılmaya devam ediyor. 

Bu propaganda sadece sosyal medya hesaplarında da kalmıyor. 

Muharrem İnce'nin önceki günlerde yaptığı "YSK'nın önünde oturacağım merak etmeyin" açıklaması adeta işaret fişeği olmuş durumda. 

Kaos planı duvarlarda devreye sokuldu!

İnce'nin bu sözleri sonrası kimliği bilinmeyen kişiler bu gece kaos planını duvarlara yansıtmaya başladı bile. "Gençlik göreve YSK önüne", "Bekle bizi YSK! Kolektif" yazıları bazı duvarlara boya ile yazıldı. 

Neyseki aklı selim insanlar hala var ve seçmenleri sokağı karıştırmak isteyen bu kaos planlarına karşı uyarıyor. İşte onlardan biri..

Kaos planı duvarlarda devreye sokuldu! ile ilgili etiketler Muharrem İnce YSK kaos planı duvar yazıları
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.