Kanye West adını değiştirdi, sosyal medya yıkıldı!

Kim Kardashian ile evli olan ünlü rapçi Kanye West, adını 'Ye' olarak değiştirdiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

ABD'li ünlü rap şarkıcısı Kanye West, Twitter mesajında "Resmi olarak Kanye West olarak bilinen ben artık Ye'yim" dedi. West bir süredir 'Ye' labakıyla anılıyordu.

​BBC Türkçe'nin aktardığı habere göre, yeni albümünü çıkardığı hazirandan beri bu isimle anılmaya başlanan West, değişikliği yeni albümü Yandhi'yi tanıtacağı televizyon programından önce duyurdu. Ancak şarkıcı 'duygusal nedenlerle' son anda programa çıkmadı.

Kanye West adını değiştirdi, sosyal medya yıkıldı!

West daha önce 'Ye' isminin kendisi için dini açıdan önemi olduğunu söyleyerek "Ye, bence İncil'de en sık geçen kelime. Ye, sen demek. Ben siz'im. Ben biz'im. Yani biziz. Ye iyinin, kötünün, kafa karışıklığının her şeyin yasıması. Albüm de daha çok bizim yansımamız" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü rapçinin bu kararı kısa sürede Twitter Türkiye gündeminde de yerini aldı.

Kanye West adını değiştirdi, sosyal medya yıkıldı! - Resim : 2

Kanye West adını değiştirdi, sosyal medya yıkıldı! ile ilgili etiketler Kanye West Kim Kardashian adını değiştirdi ye ismi anlamı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.