Kanserle savaşan şarkıcı Fulden Uras'tan sağlık durumuyla ilgili sevenlerini endişelendiren açıklama

Yıllar önce yakalandığı meme kanseri nedeniyle defalarca kez ameliyat masasına yatan ve hastalığı yeniden nükseden 53 yaşındaki sinema oyuncusu ve şarkıcı Fulden Uras, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu. Uras, yakın zamanda görüştüğü ve temaslı olabilecek kişileri de test yaptırmaları konusunda uyardı.

Daha önce bağırsak kanserine yakalanan ve uzun süre meme kanseriyle mücadele eden ünlü sanatçı Fulden Uras defalarca kez ameliyat olmuştu. Hastalığı yeniden nükseden ve yeniden meme kanseriyle mücadele etmeye başlayan Fulden Uras bu defa da koronavirüse yakalandı.


''BU SEFER POZİTİFİZ''

Koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyuran Uras, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ''Bu sefer pozitifiz. Allah yardımcımız olsun'' ifadelerini kullandı. Aile bireylerinin de koronavirüse yakalandığını ifade eden Uras, "Evde dört kişi pozitifiz. Bizle yakın zamanda temas kuran herkes lütfen en kısa zamanda test yaptırsın. Allah'tan oraya buraya çok gitmedik. Umarım bu süreci kazasız, belasız atlatırız." ifadelerini kullandı.

Kanserle savaşan şarkıcı Fulden Uras'tan sağlık durumuyla ilgili sevenlerini endişelendiren açıklama

Kanserle savaşan şarkıcı Fulden Uras'tan sağlık durumuyla ilgili sevenlerini endişelendiren açıklama - Resim : 2


 

Kanserle savaşan şarkıcı Fulden Uras'tan sağlık durumuyla ilgili sevenlerini endişelendiren açıklama ile ilgili etiketler kanser fulden Uras covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.