Kanserle savaşan Billur Kalkavan'dan haber var: 'Kafamdan saç bile çıkıyor'

Billur Kalkavan günler sonra yeni paylaşımda bulundu. Akciğer kanseriyle savaşan 59 yaşındaki oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla son sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi. Tedavi sürecinin iyi gittiğini ve saçlarının çıkmaya başladığını belirten Billur Kalkavan, bir süre daha hastanede yatacağını duyurdu. Billur Kalkavan'ın zayıflamış hali ise dikkat çekti.

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan, kendisini merak eden sevenlerine çektiği kısa bir video ile seslendi. Nisan ayında ciğer filmi çektirmek için gittiği hastanede akciğer kanserine yakalandığını öğrenen ve kamoterapi tedavisine başlayan Kalkavan'ın saçları dökülmüştü. Ünlü isimden aylar sonra güzel haber geldi. Son sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendiren Billur Kalkavan, saçlarının yeniden çıkmaya başladığını ve hastanede yapılan test sonuçlarının iyi olduğunu müjdeledi. Bu paylaşımı ile sevenlerinin yüreğine su serpen Billur Kalkavan'ın kilo verdiği görüldü. 

 

''ÇOK İYİYİM, KAFAMDAN SAÇ BİLE ÇIKIYOR!'' 


Billur Kalkavan hastane odasından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

''Merhabalar... Benim sağlığımı merak edenler için söyleyeyim, çok iyiyim. Her gün daha iyiye gidiyorum. Sonuçlar da çok güzel çıkıyor. Merak edecek hiçbir şey yok. İyileşiyorum... Kafamdan saç bile çıkıyor da, ben kendim kazıtıyorum daha güzel olmadığı için henüz. Atlatıyorum ben bu meseleyi. Onun için merakta kalmayın. Bu ayki Billur TV çekimlerimiz biraz gecikecek maalesef. Çünkü benim biraz daha hastanede kalmam gerekiyor. Onun için Beni affedin. Ayın 3'ü gibi çekeceğiz. Onun için en yakın zamanda yayında olacağız. Sizleri çok seviyorun. Güzel enerjilerinizi almaya devam ediyorum. Yolladığın her güzel enerji hücrelerimi iyileştiriyor. Çok Çok teşekkürler''

billur-kalkavan


Billur Kalkavan'ın bu paylaşımına Yeliz, Necmi Yapıcı, Uraz Kaygılaroğlu, Deniz Seki, Ebru Şancı Öztürk, Emine Ün, Ceren Hindistan, Bade İşçil gibi ünlü isimlerin de arasında bulunduğu çok sayıda takipçisi yorum yağdırdı.

 

Kanserle savaşan Billur Kalkavan'dan haber var: 'Kafamdan saç bile çıkıyor' ile ilgili etiketler Billur Kalkavan kanser Sosyal Medya Akciğer kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.