Kanserle savaşan Billur Kalkavan son sağlık durumunu açıkladı

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan son sağlık durumunu açıkladı. Uzun zamandır sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşımda bulunmayan Billur Kalkavan, Instagram'dan paylaştığı video ile sevenlerini bilgilendirdi. Zatürre olduğunu ve ciğerlerinden su alındığını söyleyen ünlü sanatçı kemoterapi sürecinin de iyi gittiğini söyledi.

Geçtiğimiz Nisan ayında ciğer filmi çektirmek için gittiği hastanede akciğer kanserine yakalandığını öğrenen ve tedavisine başlanan 59 yaşındaki oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan'dan son sağlık durumu ile ilgili uzun zaman sonra açıklama geldi. Tedavi süreciyle ilgili sosyal medya hesabından sevenlerini sık sık bilgilendiren Kalkavan, bir süredir paylaşımda bulunmayınca sevenleri ünlü sanatçının son durumunu merak etmişti.

Billur Kalkavan, çektiği kısa bir video ile son sağlık durumu hakkında kendisini merak eden sevenlerini bilgilendirdi. Paylaşım yapmadığı süreçte zatürre olup hastanede yattığını duyuran Kalkavan, kemoterapiye devam ettiğini ve tedavi sürecinin iyi gittiği bilgisini paylaştı.

Kanserle savaşan Billur Kalkavan son sağlık durumunu açıkladı


''HER ŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR''

Billur Kalkavan, Instagram hesabından ''Son durumları merak edenlere'' notuyla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Merhabalar... Biliyorum epeydir paylaşım yapmadım. Herkes merak ediyor, yazıyor, soruyor ama cevap verecek halim hiç olmadı inanın bana. Çünkü hastanede bir de zatürre oldum. Baya kötü bir şekilde ciğerimden sular falan alındı. Hiç onlardan bahsetmeyelim de tatsız olaylardan. Baya tatsız şeyler yaşadım. Onun için hiç enerjim olmadı, güzel paylaşımlar yapacak, size moral verecek. Ama merak etmeyin tedavilerim çok güzel ilerliyor. Bugün çekim yaptık, Ağustos ayını çektik. Çok güzel çekimler oldu. Biraz yoruldum, yoruluyorum şu aralar. Nefes almakta biraz zorlanıyorum ama ciğerimdeki su boşaltıldı. Tedavim gayet güzel gidiyor, kemoterapilerim güzel gidiyor. Kusuruma bakmayın ne olur bir şey paylaşamadığım için son zamanlarda. Çünkü hiç halim olmadı. Çok özür diliyorum beni bütün merak edenlerden, bütün sevgilerini yollayanlardan, bütün bana kızanlardan çok çok çok özür diliyorum. Sizleri çok seviyorum. Her şey çok güzel gidiyor, hiç merak etmeyin''

 

Kanserle savaşan Billur Kalkavan son sağlık durumunu açıkladı ile ilgili etiketler Billur Kalkavan kanser Akciğer kanseri son durumu sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.