Kanserle mücadele eden MFÖ Özkan Uğur'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

2013 yılında lenfoma kanserine yakalanan ve 2020'de hastalığı nükseden MFÖ grubunun solisti ve oyuncu Özkan Uğur 2 yıl aranın ardından hastalığının tekrarladığını duyurmuştu. Tedavi sürecinin ardından yeniden sahnelere dönen Özkan Uğur son sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluşan Uğur, “Tedavi süreci olumlu gidiyor. Sahneye çıkmamda hiçbir engel yok. Her şey güzel gidiyor” dedi.

68 yaşındaki ünlü şarkıcı ve oyuncu Özkan Uğur, 2013 yılında lenfoma kanserine yakalanmış ve tedavisinin ardından 2020 yılında hastalığı nüksetmişti. İkinci kez kanser tedavi gören Özkan Uğur, geçtiğimiz Nisan ayında yeniden kansere yakalandığını duyurmuştu.


3. KEZ KANSERE YAKALANDIĞINI DUYURMUŞTU...

Kötü haberi sosyal medya hesabından duyuran Özkan Uğur, Nisan ayında yaptığı paylaşımında sevenlerine üzücü haberi vererek ilaç tedavisine başladığını ve konser sahnelerinde yer alamayacağını bildirmişti:

''Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…''

 












MFÖ, 4 AY ARANIN ARDINDAN TAM KADRO SAHNEDE

Yaklaşık 4 aydır sahnelerden uzakta olan Özkan Uğur yeniden sevenlerinin karşısına çıktı. MFÖ grubunu 4 aylık aranın ardından tam kadro olarak Kuruçeşme Açıkhava'da konser verdi.

MFÖ, "Sizin söylemenize hasret kalmışız, üçümüzün söylemesine hasret kalmışız" sözleriyle mutluluklarını dile getirdiler. Fuat Güner, "Özkan'sız konserlerimiz olmuyordu. Biz de yapmıyorduk zaten. Şimdi geldi" derken Mazhar Alanson ise, "Özkan geldi diye çok mutluyuz. Birimiz eksik olunca olmuyor. Nihayet neşemiz geldi" dedi.

ozkan-ugur-mfö-konser

ÖZKAN UĞUR'DAN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ SEVİNDİREN AÇIKLAMA


3. kez kanserle mücadele etmek zorunda kalan Özkan Uğur ise sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamayla sevenlerinin yüreğine su serpti: ''Tedavi süreci olumlu gidiyor. Sahneye çıkmamda hiçbir engel yok. Her şey güzel gidiyor''

Kanserle mücadele eden MFÖ Özkan Uğur'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama - Resim : 2

 

 

Kanserle mücadele eden MFÖ Özkan Uğur'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama ile ilgili etiketler Özkan Uğur Konser MFÖ Kuruçeşme Açıkhava sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.