Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan hastaneden taburcu oldu

Geçtiğimiz Ocak ayında koronavirüse yakalanan ve hastalığı ayakta atlatan Billur Kalkavan, Nisan ayında ciğer filmi çektirmek için gittiği hastanede akciğer kanserine yakalandığını öğrenmişti. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan 59 yaşındaki oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, 3. kemoterapisini almak için hastaneye yatmıştı. Billur Kalkavan bugün hastaneden taburcu olduğunu ve evine döndüğünü duyurdu.

Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan geçtiğimiz günlerde 3. doz kemoterapisini almak için hastaneye yattığını duyurmuştu. Billur Kalkavan hastane odasında yaptığı paylaşımında ''Koç Üniversitesi'ndeki 3. kemoterapimi almaya geldim. Bir hafta kadar kalıcam çünkü evde bir türlü kilo almayı başaramıyorum. Hala 44.7kg ki bana çok az. Doktorum @doc.dr.sahinlacin ısrala kilo almam gerektiğini söylüyor, Buğra başımın etini yiyor. Normalde de iştahlı biri değilim ki nasıl başarıcam bilmiyorum. Bundan sonra bir tur daha kemo var, arada da tetkikler. Bana yazan, arayan, mesaj atan herkese minnettarım sizlerin güzel dilekleriyle hergün milyarlarca hücrem iyileşiyor.'' ifadelerine yer vermişti.

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan hastaneden taburcu oldu

Billur Kalkavan bugün güzeli haberi duyurdu. Ünlü isim 3. kemoterapi sonrası kaldığı hastaneden taburcu oldu. Instagram hesabından doktoru ve sevgilisiyle birlikte çekilen karelerini yayınlayan Kalkavan paylaşımına şu notu düştü: ''Doktorum @doc.dr.sahinlacin, en büyük dayanağım, hayat arkadaşım, aşkım @bugrabahadirli ile @kocuniversitesihastanesi’ndeki 3. kemo sonrası bir haftalık yatışım sonrası eve dönüyorum. Burada gördüğüm bakımı @mapfresigorta da sağolsun hiç bir yerde bulamazdım. Tüm şahane hemşirelere, hastanenin tüm personeline tekrar tekrar teşekkürler. 21 Haz’da tekrar görüşmek üzere, vallahi özlicem ama evimi de özledim 🌺''

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan hastaneden taburcu oldu - Resim : 2

Billur Kalkakan, geçtiğimiz günlerde Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a verdiği röportajda, ''Mayıs ayının 31'inde 3. kemoterapim var. Yine hastanede kalacağım. Biraz halsizlik oluyor. Halsizlikten de çok çabuk yoruluyorum. 6 Haziran'a kadar hastanede kalırım. Tekrar 21 gün sonra son kez kemoterapi alacağım. Arada tomografi çekip seansın uzayıp uzamayacağına bakılacak.'' demişti.

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan hastaneden taburcu oldu - Resim : 3

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan hastaneden taburcu oldu ile ilgili etiketler Billur Kalkavan Akciğer kanseri kemoterapi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.