Kanseri yenen Beni Bırakma'nın yıldızı Keiko Beril Yarar ameliyat masasına yattı

Japonya doğumlu Türk oyuncu Keiko Beril Yarar, atv dizisi Beni Bırakma'da oynarken meme kanserine yakalandı. Oyuncu, zorlu bir tedavi sürecinin ardından kanseri yendi ama hastalığın nüksetmesinden korktuğu için tekrar ameliyat masasına yatıp tüm dünyanın 'Angelina Jolie Ameliyatı' olarak bildiği mastektomi operasyonu geçirdi.

Angelina Jolie'nin kanser korkusundan iki göğsüyle yumurtalıklarını aldırması tüm dünyada "kanser riskine karşı organ feda edilir mi?" tartışmasına neden olmuştu. Oyuncu Keiko Beril Yarar, meme kanserini yendi ama olası bir nüksetme durumuna karşı tıpkı Angelina Jolie gibi mastektomi ameliyatı olup iki göğsünü aldırdı.

Kanseri yenen Beni Bırakma'nın yıldızı Keiko Beril Yarar ameliyat masasına yattı


DOKULAR BOŞALTILIP SİLİKON TAKILDI

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre; Bu ameliyat sırasında Yarar'ın iki göğsündeki dokular boşaltılıp yerine silikon takıldı.

'KENDİMİ GÜVENDE HİSSEDİYORUM'

GÜNAYDIN'a konuşan Keiko Beril Yarar, "Yedi saatlik operasyon geçirip beş gün hastanede yattım. Artık kendimi güvende hissediyorum. Benim Angelina Jolie'den neyim eksik!" dedi.

Kanseri yenen Beni Bırakma'nın yıldızı Keiko Beril Yarar ameliyat masasına yattı

Angelina Jolie, yaptırdığı kontrol sonrası doktorlarının "İleride yüzde 87 oranında meme kanserine, yüzde 50 oranında ise yumurtalık kanserine yakalanma riskiniz var" demesi üzerine önlem amaçlı mastektomi operasyonu geçirmişti.

 

Kanseri yenen Beni Bırakma'nın yıldızı Keiko Beril Yarar ameliyat masasına yattı ile ilgili etiketler Angelina Jolie kanser Meme Kanseri Ameliyat Keiko Beril Yarar beni bırakma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.