Kansere yakalanan Nuray Hafiftaş canlı yayına bağlandı

Karaciğer ve kolon kanserine yakalanan Nuray Hafiftaş, canlı yayınına bağlanıp şarkı söyledi. Sunucu Bircan İpek, gözyaşlarına boğuldu.

Kansere yakalanan Nuray Hafiftaş Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' isimli programın canlı yayınına bağlandı.

Geçtiğimiz günlerde Türk halk müziğinin yeşil gözlü kraliçesi olarak anılan Nuray Hafiftaş'a kanser araciğer ve kolon kanseri teşhisi konulduğu gündeme bomba gibi düşmüştü.

Şimdilerde hastanede kemoterapi tedavisi gören efsane sanatçı Nuray Hafiftaş, Beyaz TV'nin canlı yayınına bağlanıp şarkı söyledi. Yorumcu Bircan İpek, gözyaşlarına boğuldu.

Kansere yakalanan Hafiftaş'ın sesini duyunca Nihat Doğan, Bircan İpek ve İlkay Buharalı büyük üzüntü yaşadı.

KALÇA SALLAYANLARA DAHA ÇOK KIYMET VERİLDİ

Bircan İpek, hasta yatağından telefonla bağlanan Nuray Hafiftaş'ı duyunca gözyaşlarına boğuldu. İpek, "Böyle sanatçıların kıymetini bilmiyoruz. Kalça sallayanlar bu ülkede daha kıymetli." diyerek ateş püskürdü.

Kansere yakalanan Nuray Hafiftaş canlı yayına bağlandı ile ilgili etiketler canlı yayın bircan ipek nuray hafiftaş ağladı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.