Kanser tedavisi gören oyuncu Canan Ergüder ortaya çıktı

Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterine hayat verdiği sırada meme kanserine yakalandığını öğrenen ve diziden sağlık sorunları yüzünden ayrılan 44 yaşındaki oyuncu Canan Ergüder uzun bir aradan sonra başrolünü üstlendiği sinema filmi Sadan Hanım'ın galasında görüntülendi.

Yakalandığı meme kanseri sonrası bir süredir tedavi gören ve kemoterapi alan ünlü oyuncu Canan Ergüder, 2017 yılında nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Kenan Ece ile birlikte rol aldığı filmin galasında görüntülendi.

Sadan Hanım adlı belgesel filmde Alzheimer hastası Sadan Ünüvar'ı canlandıran oyuncu Canan Ergüder, bir süredir meme kanseri tedavisi görüyordu. Dün akşam filmin galası yapıldı. Ergüder, uzun zaman sonra ilk kez burada görüntülendi.

Kanser tedavisi gören oyuncu Canan Ergüder ortaya çıktı

Yeni imajı ile basının karşısına çıkan ve açıklamada bulunan Ergüder, 'Gayet iyiyim, toparlıyorum. Zor bir süreçti... Tedavim bitmek üzere. Kemoterapim bitti, radyoterapim de bitmek üzere' dedi. Canan Ergüder, galadan fotoğrafını sosyal medya hesabında da paylaştı.

Kanser tedavisi gören oyuncu Canan Ergüder ortaya çıktı ile ilgili etiketler Canan Ergüder kanser Sadan Hanım gala
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.