Kanser tedavisi gören Hülya Bozkaya'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Yumurtalık kanseriyle mücadele eden şarkıcı ve sunucu Hülya Bozkaya, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumuna ilişkin bilgiler verdi. Son durumuyla ilgili açıklama yapan Hülya Bozkaya son kemoterapi tedavisini aldığını belirtti ve ''İnşallah son olur'' ifadelerini kullandı.

2021 yılında yumurtalık kanseri ile mücadele eden şarkıcı ve sunucu Hülya Bozkaya'nın hastalığı geçtiğimiz Aralık ayında nüksetmişti. Bir süre önce kemoterapi tedavisi görmeye başlayan Bozkaya saçlarını kazıtmıştı. Bir dönem Flash TV ekranlarında yayınlanan 'Ne Çıkarsa Bahtına' programıyla izleyici karşısına çıkan şarkıcı Hülya Bozkaya, son sağlık durumuyla ilgili sevenlerini ve kendisini merak edenleri bilgilendirdi.

 

İkinci kez kanserle mücadele eden Hülya Bozkaya, Instagram sayfasından doktoruyla çekilen bir videosunu paylaştı ve şu ifadelere yer verdi: ''Evet hocam bugün kemoterapi son. 12'nci kemoterapim bugün. Çok sevinçliyim, son kemoterapim. Çok iyiyim Allah'a şükür. İnşallah son olur. Kutlama yapacağız.''

Moralinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Hülya Bozkaya'nın paylaşımına takipçilerinden 'geçmiş olsun' yorumları ve güzel dilekler yağdı. Bokaya'nın yüzünün gülmesi sevenlerini mutlu etti. 

Kanser tedavisi gören Hülya Bozkaya'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama ile ilgili etiketler Hülya Bozkaya kanser
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.