Kanser tedavisi gören Hakan Özoğuz, sağlık durumuyla ilgili son gelişmeyi duyurdu! ''Tedavi sürecimin sonuna geldim''

Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz, bir yıldır lenfoma kanseri ile mücadele ediyor. Sağlık durumuyla ilgili son gelişmeyi takipçileriyle paylaşan Özoğuz, tedavi sürecinin sonuna geldiğini duyurdu.

Bir yıldır lenfoma tedavisi gören Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Instagram hesabından videolu paylaşım yapan Özoğuz, tedavi sürecinin sonuna geldiğini açıkladı.

''HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR''

Son durumunu anlatan Özoğuz şunları söyledi: “Herkese selamlar. Bildiğiniz üzere bir tedavi sürecindeydim ve artık bu sürecin sonuna geldiğimi sizlere haber vermek istiyorum. Her şey olması gerektiği gibi yolunda ilerliyor çok şükür. Bu süreçte yanımda olan aileme, sevdiklerime, arkadaşlarıma ve doktorlarıma çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz ve dualarınız için sizlere de teşekkür ediyorum. Şimdi artık konserlerde, projelerde ve albümlerde görüşmek dileğiyle, hoşçakalın...”

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hakan Ozoguz (@hakanozoguz)'in paylaştığı bir gönderi

Kanser tedavisi gören Hakan Özoğuz, sağlık durumuyla ilgili son gelişmeyi duyurdu! ''Tedavi sürecimin sonuna geldim'' ile ilgili etiketler Hakan Özoğuz Athena
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.