Kanser tedavisi gören Arif Sağ'dan büyük itiraf!

Türk Halk Müziği'nin usta ismi ve eski milletvekili Arif Sağ, arabesk şarkılar söylediği dönemle ilgili olarak, "Bir dönem halkıma ihanet ettim" ifadelerinde bulundu.

Aylardır kanserle olan savaşına devam eden usta sanatçı Arif Sağ verdiği bir röportajda çarpıcı ifadeler kullandı Sağ, "arabesk" yaptığı dönemle ilgili olarak "Halkıma ihanet ettim" dedi..

"İNSANLARIN DUYGULARINI SÖMÜRÜYOR"

Sağ, arabeskin yoksulların duygularını sömürmekten başka bir şey olmadığını savundu. Sağ, CNN Türk'te Aslı Öymen'in sunduğu Afiş programında sözlerine "Bunu ben de yaptım. Ben o zaman kalktım özür diledim ihanet ettiğimi söyledim. Ben kendi halkıma geldiğim insanlara böyle bir dönem ihanet ettim. Bunu bilerek mi yaptım bilmeyerek mi yaptım çok farklı bir şey ama ben onu kendi açımdan bir ihanet" diye devam etti.

Kanser tedavisi gören Arif Sağ'dan büyük itiraf! ile ilgili etiketler kanser Arif Sağ durumu itiraf hakıma ihanet ettim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.