Kanser tedavisi gören aktör Hugh Jackman'dan kötü haber

2013 yılında cilt kanseri teşhisi konulan ve üç kez tedavi gören 53 yaşındaki Avustralyalı aktör ve yapımcı Hugh Jackman yeniden kansere yakalandığını açıklayarak sevenlerini üzmüştü. Jackman bu kez de koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Kanser tedavisi gören Hollywood yıldızı Hugh Jackman bu kez de koronavirüse yakalandığını 30 milyon takipçili Instagram hesabından duyurdu. Jackman, bu nedenle sahneye çıktığı The Music Man adlı Broadway gösterisinden de bir süre uzak kalacak.


KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞINI DUYURDU

Jackman, Instagram'da paylaştığı ve 30 saniye süren videoda, "Bu sabah Covid 19 testim pozitif çıktı" dedi. Siyah bir maske takan Jackman, semptomlarının ise hafif olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, hastalığı soğuk algınlığına benzer belirtilerle geçirdiğini, boğazında bir kaşıntı olduğunu ve burnunun aktığını anlattı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hugh Jackman (@thehughjackman)'in paylaştığı bir gönderi

Takipçilerinin bu haberi kendisinden duymasını istediğini belirten Jackman "Lütfen güvende kalın, sağlıklı kalın ve kibar olun" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Kanser tedavisi gören aktör Hugh Jackman'dan kötü haber ile ilgili etiketler kanser Hugh Jackman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.