Kanser hastası çocuk en sevdiği futbolcuya sarılarak uyuyakalmıştı! O gün başlayan dostluk...

İngiltere'de kanser tedavisi gören 6 yaşındaki Sunderland taraftarı Bradley Lowery bundan 5 ay önce, hayranı olduğu futbolcu Jermain Defoe zaman geçirmiş ve o sırada uyuya kalmıştı. Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf tüm dünyanın gündemine oturmuştu. İkilinin o gün başlayan dostluğu hiç bitmedi.

İngiltere'de kanser tedavisi gören 5 yaşındaki Sunderland taraftarı Bradley Lowery bundan 5 ay önce, hayranı olduğu futbolcu Jermain Defoe zaman geçirmiş ve o sırada uyuya kalmıştı.

Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf tüm dünyanın gündemine oturmuştu. İkilinin o gün başlayan dostluğu hiç bitmedi.

rturtyrtu

O dönem Sebastian Larsson, John O’Shea ve Vito Mannone, Jermain Defoe’nun peşine takılarak Sunderland’in en tutkulu destekleyicilerinden olan minik Bradley Lowery’yi ziyarete gitmişti. Ender görülen bir kanser türü olan nöroblastomayla savaşan beş yaşındaki Lowery’nin takımına olan bağlılığı sadece bizim değil, tüm dünyanın dilindeydi.

Chelsea maçının hemen öncesinde sahaya çıkmış ve futbolcularla birlikte ısınarak izleyenlerin de içinin ısınmasını sağlamıştı. Futbolcuların ziyaretinden çok etkilenen Bradley, Jermain Defoe’nun yanından gitmesini istememiş ve İngiliz santrfor da onu kırmayarak bir süre daha refakat etmişti.

rtyrtutu

Lowery ailesinin Facebook hesabından yayınladığı mesajda bu ziyaret için çok teşekkür ettikleri ve Bradley’nin özel ziyaretçilerini ağırladıktan sonra neşesinin daha da arttığı belirtilmişti.

Kanser hastası çocuk en sevdiği futbolcuya sarılarak uyuyakalmıştı! O gün başlayan dostluk... ile ilgili etiketler İngiltere kanser 5 yaşında dostluk
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.