Kanlı DEAŞ saldırısının ardından konuştu

ABD Başkanı Barack Obama, Florida'daki bir gece kulübüne yönelik gerçekleştirilen ve 50 kişinin ölümüyle sonuçlanan DAEŞ katliamıyla ilgili konuştu.

ABD'nin Orlando şehrindeki bir gay kulübüne DEAŞ'lı terörist tarafından baskın yapıldı. Güvenlik güçleri tarafından yapılan açıklamada olayda 50 kişinin hayatını kaybettiği 53 kişinin de yaralandığı bildirildi. Rehineler polis operasyon sonrası kurtarıldı. Saldırgan barın içerisinde öldürüldü.

ABD Başkanı Barack Obama saldırıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: FBI saldırıyı bir terör saldırısı olarak soruşturmaktadır. Her türlü çabanın gösterilmesi için terör bağlantısı varsa ortaya çıkarılması emrini verdim.

Bu Amerika'nın herhangi bir yerinde gerçekleşebilirdi. Orlando'nun yanında olacağız. Güvenlik güçlerimiz her gün hayatlarını tehlikeye atarak bu fedekarlıkları yapıyor. Bu tüm Amerika ve eşcinsel toplum için üzücü bir gün.

Burada saldırgan insanların dostlarıyla bir araya gelmeyi seçtiği bir gece kulübüne saldırdı. Burası sadce bir gece kulübü değil bir dayanışma merkeziydi.

Kanlı DEAŞ saldırısının ardından konuştu ile ilgili etiketler polis gay kulübü DEAŞ baskını Obama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.