'Kandırıldık' diyen Fatih Portakal'a Nedim Şener'den cevap: "Onlar seçmeni, sen ve senin gibiler de izleyenleri kandırdınız"

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kandırıldıklarını söyleyerek Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Gazeteci Nedim Şener ise Portakal'ın bu sözlerini alıntılayarak "Onlar seçmeni, sen ve senin gibiler de izleyenleri kandırdınız." dedi ve şimdi de sıranın İmamoğlu üzerinden insanları kandırmaya geldiğini belirtti.

Kaybedilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından hedefteki isim olan Kemal Kılıçdaroğlu koltuğu bırakmıyor. Ekrem İmamoğlu'nun CHP'de başkanlık koltuğuna geçmek için yaptığı 'değişim' vurgusuna muhalefet kanadından da birçok kişiden destek var.

FATİH PORTAKAL: 'FENA KANDIRILDIK'

Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren isimlerden biri de gazeteci Fatih Portakal. Sosyal medya hesabıından bir paylaşım yapan Portakal, "Kılıçdaroğlu söylemleriyle her geçen gün dibe batıyor. Ümit Özdag ile aralarinda ikili protokol yapmışlar. Anladığım, bırak 6’lı masayı parti yöneticilerinin bile protokolden haberi yok! Seçmen olarak düşünüyorum şimdi: böyle zihniyetin, bugünün yönetiminden ne farki var? Kapalı kapilar ardında alinan kararlar, şeffaflıktan uzak yönetim anlayışi. İtiraf ediyorum fena kandırılmışım/şız. Umarim partinin delegesi bu lidere gerekli dersi verir. Göreceğiz." ifadelerini kullanarak Kılıçdaroğlu tarafından 'fena' kandırıldıklarını söyledi.

NEDİM ŞENER'DEN PORTAKAL'A CEVAP

Gazeteci Nedim Şener, Portakal'ın bu sözlerini alıntılayarak adeta ‘Kim kimi kandırmış bakalım’ dedi.

Şener, Portakal'ın 'kandırıldık' söylemine karşılık olarak "Onlar seçmeni, sen ve senin gibiler de izleyenleri kandırdınız. Şimdi de İmamoğlu üzerinden kandıracaksınız..." ifadelerini kullandı.

İşte Nedim Şener'in paylaşımı:

İyi dümen, Portakal, “İtiraf ediyorum fena kandırılmışım/şız.”
Hayır kandırılmadınız, beraberce kandırdınız.

Gazeteci kandırılmaz, kandırmaz.
Onlar seçmeni, sen ve senin gibiler de izleyenleri kandırdınız.
Şimdi de İmamoğlu üzerinden kandıracaksınız….
İnsanlar Kılıçdaroğlu’na güvenmeyecekse senin gibi kandır(ıl)anlara neden güvensin.

'Kandırıldık' diyen Fatih Portakal'a Nedim Şener'den cevap: "Onlar seçmeni, sen ve senin gibiler de izleyenleri kandırdınız" ile ilgili etiketler Fatih Portakal Nedim Şener CHP Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.