Kandilli açıkladı: Van'da gece yarısı korkutan deprem! Birçok ilden hissedildi!

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Van'da deprem meydana geldi. Gece yarısı hissedilen deprem birden çok ilden hissedildi.

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Van'da deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 3,6 olarak ölçülürken depremin derinliği 5,4 kilometre. 00:02'de meydana gelen deprem birden fazla ilde hissedilirken sosyal medyada vatandaşlar depremin şiddetinin daha çok olduğunu düşündüklerini ifade etti.

  SABAH SAATLERİNDE DE MALATYA'DA DEPREM OLMUŞTU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre; dün sabah saat 10.36'da merkez üssü Pütürge ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Depremde, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Prof. Dr. Naci Görür, depremle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Görür, “Malatya, Ormaniçi/Pütürge’de 4,5 deprem oldu. Deprem DAF üzerinde ve artçı. Endişeye mahal yok. Olabileceği beklenir” dedi.

Kandilli açıkladı: Van'da gece yarısı korkutan deprem! Birçok ilden hissedildi! ile ilgili etiketler Van deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.