Kanatsız Kuşlar'ın başrol oyuncuları ölümden döndü!

Ekranların sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar'ın başrol oyuncuları Melis Tüzüngüç ve Ümit İbrahim Kantarcılar sete giderken trafik kazası geçirdiler.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar'ın Onur’u Ümit Kantarcılar ile rol icabı büyük aşk yaşadığı Zeynep’e hayat veren Melis Tüzüngüç, pazar Sabah saatlerinde prodüksiyon aracıyla evlerinden alındı. Ümit Kantarcılar aracın ön koltuğuna, Tüzüngüç de arka koltuğuna oturdu.

İKİ OYUNCU DA YARALANDI

Medyatava'nın haberine göre; Beşiktaş istikametine doğru ilerleyen iki oyuncunun içinde bulunduğu araç, başka bir araçla çarpıştı. Kazada dizinin prodüksiyonunda görevli şoförünün kullandığı araç kullanılmaz hale geldi. Hemen hastaneye kaldırılan iki oyuncudan Ümit Kantarcılar belinden, Melis Tüzüngüç'ün de ayağından yaralandığı anlaşıldı.

11515151

“TRAFİĞİ DE KAZASI DA BATSIN”

Kaza sonrası set iptal edildi. İki oyuncunun çarşamba gününe kadar evlerinde dinleneceği ve tedavilerinin süreceği öğrendildi. Melis Tüzüngüç, kaza sonrası sosyal medya sayfasından ayağının görüntüsü paylaşıp “Trafiği de kazası da batsın” yazarak isyan etti.

Kanatsız Kuşlar'ın başrol oyuncuları ölümden döndü! ile ilgili etiketler melis tüzüngüç ümit ibrahim kantarcılar kanatsız kuşlar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.