Kanatlı planörle feci kaza! Yüksek gerilim hattına takılıp yere çakıldılar

Rusya'da kanatlı planör yere sert iniş yaptı. Ardından yeniden havalanan planör bu kez yüksek gerilim hattına takıldı. Kazada planördeki pilot ve yolcusu elektrik akımına kapılarak yere çakıldı. Biri ağır iki kişinin yaralandığı kaza sonrasında 2 bin konuta elektrik verilemedi.

Rusya'nın Novgorod Bölgesi'ne bağlı Pestovsky kentinde kanatlı planör, pilotun kontrolü kaybetmesi ile yere sert iniş yaptı. Sert inişin ardından yeniden havalanan planör, bu kez de bölgedeki yüksek gerilim hattına takılıp yere çakıldı.

Kazada planörde bulunan 2 kişi, elektrik akımına kapılarak yaralandı. Yaralılardan planörün pilotunun durumunun ağır olduğu, yolcunun ise daha iyi olduğu öğrenildi. Planörün düştüğü yerden kaldırıldığı ve düşüş nedeni ile ilgili teknik inceleme yapılacağı belirtildi.

Öte yandan planörün yüksek gerilim hatlarına takılması nedeniyle bölgedeki 2 bin konuta elektrik verilemedi. Sorunun giderilmesi için elektrik şirketi çalışanları tarafından çalışmalar sürdürülüyor.

Kanatlı planörle feci kaza! Yüksek gerilim hattına takılıp yere çakıldılar ile ilgili etiketler kaza kanatlı planör yüksek gerilim hattı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.